Skin and Bones

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME
65 MB DOSYA BOYUTU

Skin and Bones sürükleyici bir oynanış sunan bir mobil platform oyunu

Skin and Bones eğer klasik platform oyunlarını seviyorsanız mobil cihazlarınızda oynamaktan keyif alabileceğiniz bir oyun.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir platform oyunu olan Skin and Bones'ta iki farklı kahramanın birlikte atıldıkları yolculuk konu alınıyor. Oyunumuzun hikayesi kahramanlarımızın bir büyücü tarafından fantastik bir dünyaya fırlatılmasıyla başlıyor. Kahramanlarımız bu dünyadan kurtulabilmek için karşılarına çıkan engelleri aşmak ve büyücünün değerli mücevherlerii toplamak zorundalar. Biz de onlara bu zorlu işte yardımcı olarak eğlenceye ortak oluyoruz.

Skin and Bones'ta kahramanlarımızdan Skin sahip olduğu hız ve çeviklik ile öne çıkıyor. Bones ise daha yavaş hareket etmesine rağmen daha da dayanıklı. Karşımıza çıkan bulmacaları çözmek ve engelleri aşmak için iki kahramanımızın farklı yeteneklerinden yararlanmamız gerekiyor. Bu sayede oyun bizi yaratıcılığımızı konuşturmaya itiyor.

Skin and Bones'un retro tarzda grafikleri genel olarak göze hoş görünmekte.

Can Erdil Şentürk

Skin and Bones

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

Skin and Bones mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur

Skin and Bones klasik platform oyunlarındaki eğlenceyi mobil cihazlarınızda yaşamanızı mümkün kılan heyecan dolu bir mobil oyun. 

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir platform oyunu olan Skin and Bones'da ilginç bir şekilde bir araya gelen iki kafadarın hikayesi konu alınıyor. Kahramanlarımızın macerası bir büyücü tarafından tamamen yabancı bir dünyaya fırlatılmalarıyla başlıyor. Kahramanlarımız yeni dünyaya adım attıklarında etraflarında çeşitli ölümcül engeller ve düşmanlar olduğunu keşfediyorlar. Bize de bu engelleri ve düşmanları aşmaları için onlara yardım etmek düşüyor.

Skin and Bones'taki temel amacımız değerli mücevherleri toplamak ve bu sayede bu fantastik dünyadan kurtulmak. Oyunda yer alan kahramanlarımız farklı yeteneklere sahipler. Karşımıza çıkan bulmacaları çözmek için bu yeteneklerden ihtiyaç duyulan yerde yararlanmamız gerekiyor. Skin hızlı bir şekilde hareket edebiliyor ve çevikliğiyle öne çıkıyor. Bones ise Skin'e göre daha yavaş hareket etse de dayanıklılığıyla işimize yarıyor.

Skin and Bones'un grafiklerinin göze hoş göründüğü söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Just Bones

    Just Bones, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Green Skin

    Karanlık zindanlarda aksiyon ve macera dolu görevler üstleneceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Alabama Bones

    Keşfedilmemiş zindanları keşfedeceğiz.
  • Skin Motion

    Skin Motion ile kaydettiğiniz ses dalgalarından dövme yaptırabiliyorsunuz.
  • High School Salon: Beauty Skin

    High School Salon: Beauty Skin mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir makyaj oyunudur
  • Skin Editor for Minecraft

    Skin Editor for Minecraft, Minecraft oyuncularının oyuna özel yeni skinler oluşturabilmesini sağlayan başarılı ve pratik bir Android uygulaması.
  • Dead And Again

    Dead And Again mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Prison Run and Gun

    Prison Run and Gun, Android işletim sistemine sahip cihazlar için geliştirilen bir aksiyon oyunudur.