Skin Motion

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Skin Motion ile kaydettiğiniz ses dalgalarından dövme yaptırabiliyorsunuz.

Skin Motion uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan yaratıcı dövme çalışmaları oluşturabilirsiniz.

Dövme yaptırmak istiyor, fakat bir türlü karar veremiyorsanız aceleci davranmamanızı tavsiye ediyoruz. Hayatınız boyunca vücudunuzda taşıyacağınız kalıcı bir çalışma yaptırmadan önce, sizin için ne ifade ettiğini iyice düşünüp tartmanız gerekiyor. Bu konuda size yardımcı olacak ve hiç pişman olmayacağınız bir dövmeye sahip olabileceğiniz Skin Motion uygulamasında, kaydettiğiniz bir sesin dalgalarından dövme çalışması ortaya çıkarabilirsiniz. Çocuğunuzun ilk kelimeleri, sevdiklerinizin sesleri, favori şarkınız veya buna benzer anlamlı sesleri kaydederek, oluşturacağınız ses dalgalarını bir dövmeye dönüştüren uygulama gerçekten iyi düşünülmüş.

Oluşturduğunuz sesleri Skin Motion iş ortağı olan dövmecilere giderek vücudunuza yaptırabileceğiniz uygulamanın bir başka güzel özelliği de, yaptırdığınız dövmeyi artırılmış gerçeklik teknolojisi ile uygulama üzerinden tarattığınızda o sesi otomatik olarak oynatabiliyorsunuz. Eğer siz de ömrünüz boyunca pişman olmayacağınız kalıcı bir anı oluşturmak istiyorsanız, Skin Motion uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Skin Motion

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
308.5 MB DOSYA BOYUTU

Skin Motion uygulamasıyla kaydettiğiniz sesin dalgalarından dövme yaptırabilirsiniz.

Skin Motion uygulaması iOS cihazlarınız üzerinden hiç unutmayacağınız zarif dövmeler oluşturmanızı sağlıyor.

Dövme yaptıran insanlar genellikle hayatlarında önemli bir yeri olan simgeler, yazılar vb. çalışmaları tercih ediyorlar. Eğer siz de bu fikirdeyseniz, Skin Motion uygulamasından bahsedelim. Skin Motion uygulamasının mantığı şöyle işliyor; sizin için önemli bir yere sahip olan bir ses kaydından oluşturacağınız ses dalgalarını dövme çalışmalarına dönüştürebiliyor ve iş ortağı dövmecilere giderek bu çalışmaları vücudunuza işletebiliyorsunuz. Sevdiklerinizin sesleri, en sevdiğiniz şarkı, çocuğunuzun ilk sözleri vb. anlamlı sesleri kaydettikten sonra yapmanız gereken tek şey dövmeyi yaptırmak oluyor.

Artırılmış gerçeklik teknolojisiyle birlikte yaptırdığınız dövmeyi daha da anlamlı kılan Skin Motion uygulaması, dövmenizi taratarak ses dalgalarını otomatik olarak oynatma özelliği de sunuyor. Hayatınız boyunca unutamayacağınız hoş bir dövme yaptırmak istiyorsanız, Skin Motion uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Madefire Comics & Motion Books

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir çizgi roman uygulamasıdır.
  • Tattoodo

    Tattoodo uygulamasında yaptırmak isteyebileceğiniz binlerce dövme tasarımını inceleyebilirsiniz.
  • Soundwave Art

    Soundwave Art uygulamasında ses dalgalarından poster, tablo veya dövme çalışmaları oluşturabilirsiniz.
  • Tattoo My Photo 2

    Tattoo My Photo, herhangi bir acı çekmeden kendi vücudunuz üzerinde dövme tasarımı yapabileceğiniz eğlenceli ve yararlı bir Android dövme uygulaması.
  • Hammer Master 3D

    Eski demir dövme ustalarından kim kaldı?
  • Skin and Bones

    Skin and Bones sürükleyici bir oynanış sunan bir mobil platform oyunu
  • High School Salon: Beauty Skin

    High School Salon: Beauty Skin mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir makyaj oyunudur
  • Tattoo Me Camera

    Vücudunuzun farklı bölgelerine çeşitli dövmeler ve yazılar yazabilir, gerçek bir dövme varmış gibi görünebilirsiniz.