Skullduggery!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
58 TOPLAM İNDİRME
123 MB DOSYA BOYUTU

Skullduggery! isimli platform ve bulmaca oyunu, mobil oyun dünyasının bir klasiği olacak kaliteye erişmiş son derece eğlenceli bir çalışma.

Android cihazlarına geç de olsa çıkan ve üstüne üstlük ücretsiz olarak çıkan Skullduggery!, 2014 yılının en çok beğenilen iOS oyunları arasında itibarlı bir yere sahip. Bedenini yitirmiş bir kurukafayı oynadığınız bu oyunda karşınıza çıkan farklı parkurların içerisinden yolunuzu bulmaya çalışıyorsunuz ama aslın ilginç tarafı oyunun hikayesi. Bir vergi memuru olarak borcunu ödemeden ölmüş olanların peşine düştüğünüz Skullduggery! oyununda bankanın yolladığı tahsilatçı olarak ölülerin kapısına dayanıyorsunuz.

Oldukça ilginç ve sıradışı bir kurukafayı kontrol ettiğiniz bu oyunda karakterinizin tuhaflığını kontroller açıklıyor. İskeletinin içerisinde yer alan çürümüş beyni ile birlikte, karakterinizin kata tasında kırık bir parça mevcut. Beyin kısmına yapışık olan bu kabuksu parçayı çekip geriyorsunuz ve bıraktığınızda kellenin sapan gibi fırladığını görüyorsunuz. Bu kontrollerle amacınız etrafta parasını ödemeyen mahlukatların malvarlığını zimmetinize geçirmek ve olay yerini tek parça halinde terk etmek.

Kaliteli animasyonları ve canlı müziğiyle itina ile çalışılmış olan Skullduggery!, Android cihazlarınızdan ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir oyun. Uygulama içi satın alma seçeneği paralı bir iOS sürümü olduğu düşünülecek olursa kaçınılmaz bir gerçek.

Alper Çetiner

Skullduggery!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME
92.3 MB DOSYA BOYUTU

Skullduggery! isimli platform ve bulmaca oyunu, mobil oyun dünyasının bir klasiği olacak kaliteye erişmiş son derece eğlenceli bir çalışma.

Kurukafa temalı bulmaca platformu olarak büyük sükse yaratan Skullduggery! an itibariyle mobil cihazlarda klasik mertebesine ulaşmış olan bir oyun. Sahipsiz bir kurukafayı canlandırdığınız bu oyunda karşınıza türlü türlü parkurlar çıkıyor. Oyunun bir de ilginç bir hikayesi var. Ölüler dünyasında bir vergi memurunu canlandırdığınız için borcuyla ölenlerden paraları almaya çalışıyorsunuz.

Kurukafanın bir ilginç tarafı kontrol kısmını oldukça iyi açıklıyor. Kafatası çatlak olan kahramanızın bu kırık kısmını beynine yapışık olduğu yerden çekip bırakara kontrolünüzde olan kelleyi sapan gibi fırlatıyorsunuz. Bu kontrollerle etrafta yer alan kemik adamlara saldırıp üstündeki paraları toplamaya çalışıyorsunuz. Bununla birlikte bölüm içi tasarımlarda size işinizi zorlaştıran engeller çıkıyor.

Animasyonların ve müziklerin kalitesini değerlendirecek olursak mobil oyun standartlarını aşan bu oyun iOS cihazlarınızdan asla silmeye kıyamayacağınız bir oyun keyfi vaadediyor.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Hitmasters

    Zevkli bir aksiyon oyunu