Skulls of the Shogun

x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
122 TOPLAM İNDİRME

Skulls of the Shogun, ölümden sonraki hayatında da savaşmaya devam eden bir samurai generalinin hikayesini konu alan sıra tabanlı bir savaş oyunu.

Skulls of the Shogun oyununu üreten 17-BIT ekibi, oyun dünyasında çok da sık rastlamadığımız bir konuyu ele alıp ölümden sonra savaşa devam eden bir samurai generalini hikayenin merkezine oturtuyor. Oyunda amacınız başkalarıyla savaşırken generalinizin hayatta kalmasını sağlamak. Öldükten sonra kulağa ironik gelse de savaşınız generalsiz yürümüyor. 2013 yılında Windows 8, Windows Phone ve Xbox Live için çıkan oyun bu sene PS4 ve Vitadan sonra iOS ve Android'e de ulaştı ve bugüne dek mobil platformlar için çıkan en iyi oyunlar arasında sağlam bir mevkiye yerleşti.

Elle çizilmiş grafikleriyle kendi tarzını yakalayıp gözleri büyüleyen oyun bunu sistemi yormadan gerçekleştiriyor. Eğer Advance Wars serisini biliyorsanız bu oyuna bayılacaksınız. Sıra tabanlı savaşta kuracağınız orduya karmaşık birliklerle denge katarken rakibinizin zaafını keşfetmeniz gerekiyor.

Tek kişilik bir oyundan beklentilerinizi sonuna kadar karşılayacak senaryo modunda tam tamına 24 bölüm mevcut. Ancak oyun sadece bundan ibaret değil. Asıl mücadelenin başladığı online savaş alanlarında gerçek rakiplere karşı tam kapasiteli bir savaş yürüteceksiniz. Hesaplı bir fiyata satılan oyunun ek olarak oyun içi satın alma menüsü barındırmaması temiz ve adil bir ortam sağlıyor. Popülaritesi sürekli artan bu oyun çok geçmeden en iyi mobil oyunlar arasında yerini almaya başladı bile.

Alper Çetiner

Skulls of the Shogun

x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
55 TOPLAM İNDİRME

Skulls of the Shogun, ölümden sonraki hayatında da savaşmaya devam eden bir samurai generalinin hikayesini konu alan sıra tabanlı bir savaş oyunu.

Skulls of the Shogun oyununu yapan 17-bit ekibi az denenmiş bir alan keşfedip hikayenin baş aktörü olarak ölümden sonra savaşmaya devam eden bir samurai generalini kullanıyor. Sıra tabanlı savaşların yaşandığı bu oyunda yegane amacınız generalin hayatta kalması. Oyun 2013 yılının başından beri Windows 8, Xbox Live Arcade ve Windows Phone için mevcuttu. Bu yıl PS4 ve Vita'dan sonra Android ve iOS kullanıcıları da beklenen bu oyuna kavuştular.

El çizimi grafikleri sayesinde kendine has otantik görselleriyle göz kamaştıran oyun, estetiği en mütevazi förmüllerle yakalıyor. Advance Wars oynamış olanların da seveceği bu sıra tabanlı oyun savaş sırasında aksiyondan hiçbir ödün vermiyor. Amacınız, farklı ünitelerle dengeli bir ordu yapısı oluşturmak ve rakibinizin zayıf yerini yakalamak.

Uzunca süren tek kişilik senaryo modunda 24 farklı seviye mevcut ama asıl mücadele online oyun modunda başlıyor. Etten kemikten rakiplerinizle internet üzerinden kapışırken kendi sınırlarınızı aşıp gerçek bir general gibi kafa kurcalamanız gerekebilir. Oyun içi satın alma olmadan hesaplı bir oyun arıyorsanız Skulls of the Shogun size muhteşem bir eğlence sunuyor.
 

Alper Çetiner

Skulls of the Shogun

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
298 TOPLAM İNDİRME
57 MB DOSYA BOYUTU

Skulls of the Shogun, ölümden sonraki hayatında da savaşmaya devam eden bir samurai generalinin hikayesini konu alan sıra tabanlı bir savaş oyunu.

Skulls of the Shogun, Windows Phone için bir artık klasik kabul edilebilecek bir mertebeye yerleşti. Retro oyunlara ilgileri konusunda bilinen 17-BIT yapımcıları bu oyunu Windows 8, Windows Mobile ve Xbox için çıkarttıktan çok geçmeden oyunun başarısı PS4, Vita, iOS ve Android platformlarına sıçrayacaktı. Oyunun ana hikayesinde savaşı kazanmasına rağmen arkadan haince bıçaklanıp yaşamını yütüren bir Samurai generali var. Ölümden sonraki dünyada mesleğine devam etmeye çalışan Shogun abimiz iyi bir taktik savaşı için uygun ordu formasyonuna ihtiyaç duyar.

Elle çizilmiş grafikleriyle göz kamaştıran oyun, bu estetiği sistem gereksinimlerini zorlamadan yakalamayı başardığı için ayrı bir takdiri hakkediyor. Advance Wars serisinin oynamış olanların aşina olacağı bir oyun metoduyla hem dengeli bir karma ordu oluşturmalısınız, hem de rakibin zaafını yakalayıp insanfsızca saldırmalısınız. Bu arada en önemli konu, generalinizin zarar görmemesi.

Tek kişilik bir oyun oynama beklentiniz varsa bu oyun, herhangi bir satın alma opsiyonu sunmadan vermiş olduğu 24 bölümle size uzun vadeli bir eğlenceyi garanti ediyor. Ama asıl bombanın patladığı yer, etten kemikten rakiplerle kapışabildiğiniz online savaş alanları. Oyun içi satın alma kaynaklı adaletsizlikten uzak kaliteli bir rekabet ortamına girmek istiyorsanız bu oyun karşınıza çıkabilecek en güzel örneklerden biri.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Aces of the Luftwaffe

    Aces of the Luftwaffe Android cihazlar üzerinde oynayabileceğiniz başarılı bir uçak savaş oyunudur.
  • Battle of Warships APK

    Battle of Warships APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir online, multiplayer deniz savaşı oyunu.
  • War of Nations

    Askeri bir imparatorluk kurup rakiplerinizin topraklarını işgal ettiğiniz War of Nations, kıran kırana geçen ve oynadıkça derinleşen bir savaş strateji oyunu.
  • Hills of Steel APK

    Hills of Steel APK Android telefon kullanıcılarının favori tank savaş oyunlarından. Mobilde en çok indirilip oynanan online tank oyunu ücretsiz!
  • World of Gunships

    Mobildeki en iyi online helikopter savaş oyunu
  • The Ring of Wyvern

    Ejderha yüzüğünü bulmalısınız!
  • Battle of Arrow

    Gerçek zamanlı okçuluk mücadelesi verebileceğiniz bir mobil oyun
  • The Spearman

    The Spearman, mızrakla düşmanları hakladığınız mobil savaş oyunu.