Sky Dancer Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Oyunda ilerlemeye çalışacağız.

Mobil platformda oldukça şık bir tasarıma ve içeriğe sahip olan Sky Dancer Run ile engellere takılmadan ilerlememiz gerekiyor.

Oldukça hareketli ve tempolu bir yapıya sahip olan oyunda, bizleri çeşitli tehlikeler bekliyor. Temple Run tarzında bir yapıya sahip olan Sky Dancer Run ile yüksek yerlerden zemine atlayacak ve karşımıza çıkan altınları toplayarak ilerlemeye çalışacağız.

Tek parmağımız ile kontrol edebileceğimiz karakterimiz ile hareketli dakikalar geçirecek ve eğlencenin dibine vuracağız. Oyun içerisinde yamaçlardan aşağıya atlayacak ve platformların üzerine düşerek altınları toplamaya çalışacağız. Oldukça sağlam oynanış mekaniklerine sahip olan yapım, kaliteli grafiklerin yanı sıra eğlenceli bir oynanış ortamına sahiptir. Android ve İOS platformunda ücretsiz olarak yayınlanan yapım, aldığı inceleme puanları ile de oyuncuların gözdesi olmuş durumda.

2017 yılının en iyi 10 mobil oyunu arasına adını yazdırmayı başaran Sky Dancer Run, iki farklı platformda da on binlerce oyuncu tarafından ilgiyle oynanmaya devam ediyor. Tamamen ücretsiz olan yapım, yayınlandığı günden bu yana geniş kitleler tarafından oynanmaya devam ediyor.

Doğukan Çağlakpınar

Sky Dancer Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

Engellere takılmadan ilerlemeye çalışacağız.

Temple Run benzeri ile bir yapı ile mobil oyunculara ücretsiz olarak yayınlanan Sky Dancer Run ile bizleri tempolu bir dünya bekliyor.

Oynanış mekanikleri ile beklentileri karşılamayı başaran yapım, tamamen ücretsiz olarak oynanmaktadır. Sürükleyici yapısı ile oyunculara keyifli anlar yaşatan yapımda yapmamız gerekenler karşımıza çıkan engellere takılmadan ilerlemektir. Oyun içerisinde ilerlerken diğer yandan da karşımıza çıkan altınları toplamaya çalışacağız.

Oyunda yüksek dağ yamaçlarından zemine atlayacak ve çeşitli tehlikelerden sıyrılmaya çalışacağız. Basit kontrollere sahip olan oyunda, sadece tek bir parmağımızı kullanacak ve yönlendirmeler yapacağız. Karşımıza çıkan engellerden bazen eğilerek bazen de zıplayarak sıyrılacak ve ilerlememize kaldığımız yerden devam edeceğiz. 2017 yılında en iyi 10 mobil oyundan birisi olarak akıllara kazınan yapımda, çeşitli bölümler ve zorluklarda oyunculara sunulmaktadır.

Ses efektleri ile desteklene mobil oyun, oyuncuları sıkmadan karşılarına sürekli yeni içerikler getiriyor ve ilerlemelerine kaldıkları yerden devam etmelerini sağlıyor. Oyuncular çeşitli temalarda sürükleyici bir atmosfer de ilerlemeye ve altınları toplamaya çalışacaklar.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sky Dancer

    Sky Dancer mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur
  • Talking Tom Sky Run

    Talking Tom Sky Run Android Oyunu İndir: Konuşan Tom ve arkadaşlarının gökyüzünde maceralarına katılın.
  • Ninja Dash Run

    Ninja Dash Run ile Android akıllı telefon ve tabletinizde aksiyon dolu anlar yaşayacaksınız.
  • Band of Badasses: Run & Shoot

    Band of Badasses: Run & Shoot ile uzaylılara karşı keyifli bir savaş verebilirsiniz.
  • Zombie Run 2

    Engellere takılmadan koşmaya çalışacağız.
  • BoBoiBoy Galaxy Run

    Farklı kahramanları yöneterek uzaylılara karşı mücadele verebileceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.
  • Sky Block

    Adada hayatta kalmaya çalışacağız.
  • Sky Kingdoms

    Kale inşa edecek ve savaşacağız.