Sky Glider

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
21 MB DOSYA BOYUTU

Sky Glider'da kağıt uçağımızla engellere çarpmadan en uzağa gitmeye çalışıyoruz.

Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunu arıyorsanız Sky Glider'a göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu oyundaki temel amacımız kontrolümüze verilen kağıt uçağı kusursuz bir şekilde yönlendirip, hiçbir engele çarpmadan mümkün olduğunca ileri götürmek.

Oyun ilk bakışta Flappy Bird'ü anımsatıyor fakat tema olarak tamamen farklı bir çizgide ilerliyor. Buna ek olarak oyunun fizik motoru ve kontrolleri de daha farklı karakterlere sahipler. Sky Glider'da uçağımızı ileri götürmeye çalışırken mümkün olduğunca yumuşak hareketler gerçekleştirmemiz gerekiyor. Zaten bölüm tasarımları bizi buna itiyor.

Kontroller son derece basit. Ekrana basılı tuttuğumuz süre boyunca uçağımız yükseliyor bıraktığımız zaman ise alçalıyor. Önümüze çıkan engellerin arasından bu mekanizmayı kullanarak geçiyoruz. Herhangi bir yere çarpacak olursak oyunu kaybetmiş sayılıyoruz ve baştan başlamamız gerekiyor. Sürekli dğeişen arkaplan renkleri ve engeller oyunun monoton hale gelmesine engel oluyor.

Eğer beceri oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız Sky Glider denemeniz gereken yapımlar arasında yer alıyor.

Emircan Erdoğan

Sky Glider

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
49.6 MB DOSYA BOYUTU

Sky Glider, iOS cihazlarda oynayabileceğimiz bir beceri oyunu.

Sky Glider, ilk bakışta Flappy Bird'ü anımsatan, eğlenceli ve boş zamanları değerlendirmek için oynanabilecek ideal bir bir oyun.

Hem iPhone hem de iPad cihazlarımıza tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu oyunda kağıt uçağımızı önümüzde yer alan engellere çarptırmadan ilerletmeye çalışıyoruz. Nihai amacımız ise en uzağa giderek mümkün olan en yüksek skoru almak.

Kağıt uçağımızı kontrol edebilmek için parmağımızı ekrana basılı tutup, serbest bırakmamız gerekiyor. Bastılı tuttuğumuz süre boyunca uçak yükselişe geçiyor, bıraktığımız zaman ise alçalmaya başlıyor. Bu esnada çok dikkatli olmamız gerekiyor aksi halde dengeyi kaybederek engellere çarpabiliyoruz.

Oyunda giderek artan zorluklara sahip bölümler bulunuyor. Oyun esnasında bölümün ne kadarını tammaladığımızı ekranın sağ üst bölümünden takip edebiliyoruz.

Eğer oyunu kalabalık bir ortamda oynayacaksanız sesi ve müziği kapatabiliyorsunuz. Hoş grafik detaylarına sahip olan Sky Glider, ilginç bir beceri oyunu oynamak isteyenlerin denemesi gereken yapımlardan bir tanesi.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Galaxy Glider

    Galaxy Glider, Android işletim sistemli mobil cihazlarda çalışan keyifli bir uzay ve aksiyon oyunudur.
  • Sky

    Sky, ücretsiz olarak indirebileceğimiz keyifli bir beceri oyunu.
  • Sky Hoppers

    Sky Hoppers, her seferinde baştan başlamaktan bıkmayacağınız retro görselli beceri oyunu.
  • Sky Punks

    Sky Punks, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Sky Whale

    Sky Whale mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Sky Pillar

    Sky Pillar, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Sky Way

    Sky Way, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Sky Burger

    Sky Burger, aldığınız siparişler üzerine gökten yağan hamburger köftelerini isteğe göre yerleştirerek hamburgerler oluşturacağınız eğlenceli bir Android uygulamasıdır.