Sky Pillar

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

Sky Pillar, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Sky Pillar, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Blokları üst üste dizmeye çalıştığınız oyunda yüksek skorlara ulaşmanız gerekiyor.

Sabır ve zamanlama gerektiren bir oyun olan Sky Pillar, bağımlılık yapan bir oyun olarak dikkat çekiyor. Basit bir oynanışa ve göz alıcı grafiklere sahip olan oyunda en iyi zamanlamayı yaparak blokları mükemmel bir şekilde dizmelisiniz. Boş zamanlarınızda açıp oynayabileceğiniz Sky Pillar'da olabildiğince yüksek kuleler oluşturmaya çalışıyorsunuz. Sarmal şekilde yükselen binayı inşa ettikçe puanlarınız artıyor ve rakiplerinizi geride bırakabiliyorsunuz. Dikkatlice oynamanız gereken Sky Pillar oyununu sakın kaçırmayın. 

Sky Pillar oyununu Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Sky Pillar

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
82.8 MB DOSYA BOYUTU

Sky Pillar, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Sky Pillar, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur. Sabır ve zamanlama gerektiren bu oyunda en yüksek blokları oluşturmanız gerekiyor.

Ketcapp'ın popüler oyunu Stack'e benzerliğiyle dikkat çeken Sky Pillar, tıpkı Stack'te olduğu gibi yüksek kuleler inşa edilen bir oyundur. Oyunda zamanlamanızı iyi ayarlayarak kuleleri yerleştirmeli ve yüksek puanlara ulaşmalısınız. Göz alıcı grafikleri bulunan oyunda sarmal şeklinde yükselen renkli binayı inşa edip arkadaşlarınıza da meydan okuyabilirsiniz. Oyunda ilerlemek için en iyi zamanlamayı yapmalı ve reflekslerinize güvenmelisiniz. Boş zamanlarınızda beğenerek oynayabileceğiniz bir oyun olduğu söylenebilir.

Sky Pillar oyununu Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • One Pillar Diamond Night

    One Pillar Diamond Night, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Hit The Pillar

    Hit The Pillar, bloklar üzerinde zıplayarak ilerlediğiniz ücretsiz Android oyunu.
  • Sky

    Sky, ücretsiz olarak indirebileceğimiz keyifli bir beceri oyunu.
  • Sky Hoppers

    Sky Hoppers, her seferinde baştan başlamaktan bıkmayacağınız retro görselli beceri oyunu.
  • Sky Punks

    Sky Punks, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Sky Whale

    Sky Whale mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Sky Way

    Sky Way, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Sky Burger

    Sky Burger, aldığınız siparişler üzerine gökten yağan hamburger köftelerini isteğe göre yerleştirerek hamburgerler oluşturacağınız eğlenceli bir Android uygulamasıdır.