Sky to Fly: Soulless Leviathan

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Sky to Fly: Soulless Leviathan, Android telefonda oynayabileceğiniz uzay temalı arcade oyunu.

Sky to Fly: Soulless Leviathan, Android platformunda uzay temalı arcade oyunu olarak yerini alıyor. Uzay temalı hızlı tempolu mobil oyunları seviyorsanız telefonunuzda oynarken vaktin nasıl geçtiğini unutacağınızın garantisini verebilirim. Grafikleri de son derece kaliteli ve de ücretsiz indirip oynayabiliyorsunuz.

Bulutların ötesinde fantastik bir dünyayı gemimizle keşfe çıktığımız arcade oyunda belli hedefe ulaşmamızı isteyen görev bazlı 15 bölüm, 6 tip çok sayıda yükseltme içeren uzay gemisi, 8 karakter, 14 tür düşman yer alıyor. Bölüm, düşman, karakter ve gemi sayılarını özellikle belirtmek istedim; zira uzay oyunlarında genellikle bölümler kısa sürer, aynı tipte düşmanlar gelir ve hem karakter hem de gemi tarafında fazla seçeneğiniz olmaz.

Erkan Calp

Sky to Fly: Soulless Leviathan

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
178 MB DOSYA BOYUTU

Sky to Fly: Soulless Leviathan, iOS platformunda uzay temalı arcade oyunu olarak yerini alıyor.

Sky to Fly: Soulless Leviathan, bilim kurgu temalı, uzay oyunlarını sevenler için tavsiye edeceğim yapımların başında geliyor. iOS platformuna da ücretsiz çıkış yapan gelecek temalı arcade oyununda fantastik – uzay gemilerine benzer araçlarla robot ordusuna karşı savaşıyor, klanları yönetiyoruz.

Bulutların ötesinde fantastik bir dünyada geçen oyunda içinde bulunduğumuz yüzyılda daha çok filmlerde gördüğümüz yıllar sonrasının araçlarıyla savaşın içine sürükleniyoruz. Tamamlamamız gereken 18 görev bulunmakta. 15 bölüm boyunca çok sayıda yükseltme sunan 6 tip uçan gemi kullanabiliyoruz. Seçilebilir karakter sayısı da tatmin edici. Bu arada her seferinde aynı düşmanlarla karşılaşmıyoruz. Oyunun sonuna ulaştığımızda geride 14 türde düşmanı bırakmış oluyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fly Sky High

    Gökyüzüne çıkarken karşınıza gelen tüm engelleri geçin.
  • Sea of Lies: Leviathan Reef

    Sea of Lies: Leviathan Reef mobil oyunu Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen korsan motiflerini içeren bir aksiyon oyunudur.
  • Learn 2 Fly

    Learn 2 Fly, popüler penguen uçurma oyunu Learn to Fly'ın devamı.
  • Soulless Night

    Soulless Night oldukça yaratıcı bulmacaları içerisinde barındıran bir macera oyunudur
  • French Fly

    French Fly, binalara ip atarak ilerlemeye çalışan bir karakterin ilginç macerasını konu alıyor.
  • Battlefleet Gothic: Leviathan

    Battlefleet Gothic: Leviathan, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir uzay stratejisidir.
  • Fly THIS!

    Zor haritalarda uçağı sağ salim teslim edin.
  • Sky High Strike

    Sky High Strike klasik tarzda bir aksiyon oyunudur