Sky

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
1/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

Sky, ücretsiz olarak indirebileceğimiz keyifli bir beceri oyunu.

Sky, Android işletim sistemi taşıyan tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynayabileceğimiz eğlence dozu yüksek fakat bir o kadar da zorlu bir beceri oyunu olarak öne çıkıyor. Oyun tamamen ücretsiz olarak sunuluyor ve her yaştan oyunseverin hoşuna gidebilecek nitelikler taşıyor.

Ketchapp firması tarafından tasarlanan bu oyunda kare formlu bir objeyi etraftaki engellere çarpmadan ilerletmeye çalışıyoruz. Yolculuğumuz esnasında karşımıza çok sayıda engel çıkıyor. Ekrana tıklayarak bu engellerin üzerinden zıplayabiliyoruz. Çift tıkladığımız zaman ise obje havada bir kez daha zıplıyor.

Oyunu zorlu kılan detaylar arasında sadece önümüze çıkan engeller yok. Belirli zamanlarda kendini klonlaması aynı anda iki hatta üç farklı objeyi kontrol etmek zorunda kalıyoruz. Bu da işimizi hayli zorlaştırıyor.

Kendini klonlayan obje bazı zamanlarda klonlarını birleştirerek tek parça haline geliyor. Oyun sürekli olarak bu şekilde ilerlediği için sonu gelmez bir değişkenlik var. Dolayısıyla tekdüze hale gelmiyor ve uzun süreler boyunca oynanabiliyor.

Emircan Erdoğan

Sky

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
13.6 MB DOSYA BOYUTU

Sky, beceri oyunlarında ustalaşmış oyuncuları bile sınayacak zorlukta bir oyun.

Sky, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir beceri oyunu. Ketchapp imzalı bu oyunda bizleri yine zorlu bir oyun deneyimi bekliyor.

Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu oyunu iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde sorunsuzca oynayabiliyoruz.

Oyunda kontrolümüze kare şekilli bir obje veriliyor. İzometrik kamera açısında takip ettiğimiz bu oyunda kontrolümüzdeki kare belli bir rotada ilerliyor. Rotada önümüze çok sayıda engel çıkıyor. Ekrana doğru zamanda tıklayarak kare objenin bu engeller üzerinden zıplamasını sağlıyoruz.

Asıl zorluk bu aşamadan sonra başlıyor. İlk birkaç saniye oyunun ne kadar kolay olduğunu düşünürken biden kare obje kendini klonluyor ve aynı anda iki, hatta üç farklı objeyi kontrol etmemiz gerekiyor. Zaman zaman teke düşen zaman zaman da klonlanan bu objeyi herhangi bir yere çarptırırsak oyun sona eriyor ve o ana kadar aldığımız puan en yüksek skor olarak geçiliyor.

Oyundaki kontrol mekanizması tek tıklama üzerine kurulu. Ekrana bir kez tıklayarak tek sefer, iki kez tıklayarak da çift sefer zıplayabiliyoruz.

100 farklı bölüme ve giderek artan bir zorluk seviyesine sahip olan Sky, beceri oyunlarından hoşlananların kaçırmaması gereken yapımlardan bir tanesi.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sky Hoppers

    Sky Hoppers, her seferinde baştan başlamaktan bıkmayacağınız retro görselli beceri oyunu.
  • Sky Punks

    Sky Punks, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Sky Whale

    Sky Whale mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Sky Pillar

    Sky Pillar, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Sky Way

    Sky Way, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Sky Burger

    Sky Burger, aldığınız siparişler üzerine gökten yağan hamburger köftelerini isteğe göre yerleştirerek hamburgerler oluşturacağınız eğlenceli bir Android uygulamasıdır.
  • Sky Glider

    Sky Glider'da kağıt uçağımızla engellere çarpmadan en uzağa gitmeye çalışıyoruz.
  • Sky Spin

    Sky Spin, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz top oyunu.