Skype WiFi

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3,202 TOPLAM İNDİRME
2.6 MB DOSYA BOYUTU

SkypeWiFi uygulaması dünya çapındaki 1 milyonun üzerinde WiFi erişim noktası üzerinden Skype servisine erişme imkanı sunar.

Dünya çapındaki 1 milyonun üzerinde WiFi erişim noktası üzerinden Skype servisine erişme imkanı sunan SkypeWiFi uygulaması, iOS ve Android platformundan sonra Windows 8 ve Windows RT kullanıcıları için Windows mağazasında yerini aldı.

Mevcut Skype krediniz ile dakika başı ücretlendirme karşılığında havaalanları, fuar merkezleri, restaurantlar, cafeler gibi çeşitli konumlarda bulunan WiFi bağlantı noktaları üzerinden internete bağlanabilmek için SkypeWiFi uygulamasını kullanabilirsiniz. E-postalarınızı kontrol etmek veya işlerinizi halletmek için saatlik veya günlük internet kullanım bedeli ödemek yerine kullandığınız kadarını ödersiniz.

Windows 8 için Skype WiFi uygulamasını kullanmaya başlamak için Get Started butonuna dokunun/tıklayın ve Skype kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yapın. Mevcut ağlardan "Skype WiFi burada mevcuttur" yazısını gördüğünüz ağa bağlanabilirsiniz. Adresinden Skype kredisi satın alabilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Delete Skype History Standard Edition

    Delete Skype History Standard Edition, adından da anlaşıldığı üzere Skype mesajlaşmalarını kolayca silmenizi sağlayan kullanışlı ve efektif bir programdır.
  • Skype

    Skype, Microsoft tarafından geliştirilen ve dağıtılan ücretsiz görüntülü konuşma programlarından bir tanesi olarak hizmet vermektedir.
  • Skype for Outlook.com

    Skype for Outlook.com ile e-posta sayfanız üzerinden mesajlaşabilirsiniz
  • Skype ChatBot

    Skype kullanırken size mesaj yazanlara otomatik cevaplar verebilmek için bu bot uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Click to Call

    Click to Call, tek tık ile internet üzerinde Skype aramaları yapabilmenizi sağlayan pratik bir Skype eklentisi.
  • Moody

    Skype kişisel iletilerinizi otomatik olarak değiştirmek istiyorsanız bu özelleştirme uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • MultiSkype

    MultiSkype ile aynı bilgisayarda farklı Skype hesaplarını açabilirsiniz
  • SkyHistory

    SkyHistory programını kullanarak Skype üzerinde gerçekleştirmiş olduğumuz sohbetleri sorunsuz bir şekilde görüntüleyebiliyoruz.