SkyWolf - Fully Armed Fighter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

SkyWolf - Fully Armed Fighter, efsane uçak savaşı oyunu Raptor: Call of the Shadows'a oldukça benziyor.

SkyWolf - Fully Armed Fighter, Android cihazlarınızda uçak oyunlarına yer veriyorsanız tavsiye edeceğim yapımların başında geliyor.

Bir döneme damgasını vuran, benim de başında saatler harcadığım nadir oyunlardan Raptor: Call of the Shadows’u hatırlatan arcade shoot’em up tarzında bir oyun SkyWolf – Fully Armed Fighter. Geliştiricinin söylediği kadar olmasa da Raptor’u biliyorsanız keyif alarak oynayacağınız bir uçak savaşı oyunu.

Oyunun geliştiricisine göre 150’den fazla görev içeren uçak oyununda durma lüksünüz yok. Bombardıman silahı, makineli tüfek, füze ve daha pek çok silahla donatılmış savaş uçaklarıyla şov yapıyorsunuz.

Erkan Calp

SkyWolf - Fully Armed Fighter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME

SkyWolf - Fully Armed Fighter, dikey kaydırmalı mobil uçak savaşı oyunu.

SkyWolf - Fully Armed Fighter, dikey kaydırmalı uçak savaşı oyunu Raptor’a benzerliğiyle dikkat çeken arcade shoot’em up oyunu. Hem iPhone hem de iPad’de akıcı oynanış sunan yapımda 150’den fazla bölüm boyunca güçlü boss’larla yüz yüze geliyoruz.

PC platformunun efsanevi iki boyutlu uçak savaş oyunu Raptor: Call of the Shadows’u hatırlattı bana SkyWolf. iOS cihazınıza ücretsiz indirip satın alım yapmadan keyifle oynayacağınız uçak oyununda düşmanlarımızı farklı stillerde vurabiliyoruz. Savaş alanının hemen altında sıralanan odaklanma, bombalama tuşlarına dokunarak hızlıca oynanış stilimizi değiştirebiliyoruz.

8’den fazla etkili silahla donatılmış savaş uçaklarını kontrol ettiğimiz oyunda boss’ları ve ufak hedefleri vurarak kazandığımız paraları uçağımızı geliştirmek için kullanabiliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Armed Heist

    Banka soygunu hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı.
  • Street Kings Fighter

    Street Kings Fighter ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir aksiyon oyunudur
  • Jetpack Fighter

    Jetpack Fighter mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Space Fighter Ultron

    Space Fighter Ultron hızlı ve aksiyon dolu bir mobil oyundur
  • Stickman Fighter

    Stickman Fighter, çöp adam ve dövüş oyun kategorilerini birleştirerek ortaya çıkarılan heyecanlı bir Android aksiyon oyunu.
  • Stealth Helicopter Fighter War

    Stealth Helicopter Fighter War, hedefinize varana kadar görünmeyen helikopteriniz ile gizli görevler yapmanız gereken aksiyon dolu bir Android helikopter oyunu.
  • Super Air Fighter 2014

    Super Air Fighter 2014 ile dünyayı kurtarmak için savaş veriyoruz
  • Thunder Fighter 2048

    Thunder Fighter 2048 klasik bir shoot em up oyunudur