Slide Soccer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
147 TOPLAM İNDİRME
37 MB DOSYA BOYUTU

Slide Soccer, online oynama seçeneği de sunan parmak futbolu oyunu.

Slide Soccer, aynı cihaz üzerinde arkadaşınızla beraber veya zorlayan yapay zekaya karşı oynayabileceğiniz futbol oyunu.

Android platformunda ücretsiz indirilmeye sunulan ufak boyutlu futbol oyunu FIFA ve Dream Leauge Soccer gibi üst seviye değil. Eskiden sıralarda para veya gazoz kapağıyla oynanan parmakların konuştuğu futbol oyununa benziyor. Futbolcular yerine onları temsil eden şekillere dokunarak oynuyoruz. Alan dar olduğundan klasik futbolun kurallarını da çiğnemiş oluyoruz.

Online da oynanabilen parmak futbolu oyununda birçok takım, saha bulunuyor ve maça çıkmadan sahaya dizilişinizi, ne tarz oynayacağınızı da (süre sınırlı, gerçek zamanlı, sıra tabanlı) ayarlayabiliyorsunuz.

Erkan Calp

Slide Soccer

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
76 MB DOSYA BOYUTU

Slide Soccer, arkadaşınızla da oynayabileceğiniz parmak futbolu oyunu.

Slide Soccer, eskiden okul sıralarında oynanan futbol oyununa benzer oynanış sunmasıyla nostalji yaşatıyor ve iOS platformunda ücretsiz oynanabilecek en iyi parmak futbolu oyunu diyebilirim. Hem iPhone hem de iPad ile uyumlu olan oyunda rakibinizi yapay zeka veya arkadaşınız seçebiliyorsunuz.

Görsellikten ziyade oynanışın ön plana çıktığı futbol oyununda kuşbakışı kamera açısından oyuncuları temsil eden daireleri kontrol ediyorsunuz. Maça çıkmadan önce sahaya nasıl dağılacağınızı, hangi sahada oynayacağınızı ve hangi türde (5 farklı oynanış stili mevcut) oynayacağınızı seçiyorsunuz. Maça geçtiğinizde oyuncuları Angry Birds oyununda olduğu gibi yönetiyorsunuz. Topa vurmak için topa yakın futbolcuya dokunuyor ve geriye çekip bırakıyorsunuz. Bu şekilde kuralların da olmayışının katkısıyla gol yemek ve atmak oldukça zor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dream League Soccer 2018 APK

    Dream League Soccer 2018 APK: En iyi mobil futbol oyunları arasında
  • Happy Soccer Physics

    Happy Soccer Physics, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir spor oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Tip Tap Soccer

    Tip Tap Soccer, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz tık tabanlı bir spor simülasyonu oyunudur.
  • Soccer Manager 2023 APK

    Soccer Manager 2023 APK ile Android akıllı telefon ve tabletinizde gerçekçi bir futbol menajerlik oyunu oynayabilirsiniz.
  • Dream League Soccer 2019 APK

    Dream League Soccer 2019 APK ücretsiz popüler futbol oyunudur. Dream League Soccer 2019 APK olarak Android telefonlara yüklenebilir.
  • Dream League Soccer 2022 APK

    Dream League Soccer 2022 sezonu başladı! Dream League Soccer 2022 APK veya Google Play'den Android telefonunuza yükleyin, oynamaya başlayın.
  • Mini Soccer Star APK

    Avrupa'nın en büyük liglerindeki takımlarla oynayabildiğiniz Mini Soccer Star APK'da, seviyeleri atlayın ve takımınızı şampiyon yapın.
  • Dream League Soccer 2024 APK

    Dream League Soccer 2024 APK, yeni görünümü ve yepyeni özellikleriyle birlikte mobil oyuncularla buluştu.