SlideMail

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME

iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlarınızda, tüm e-posta trafiğinizi hızlı ve kolay bir şekilde yönetebileceğiniz akıllı e-posta uygulaması.

iOS 8 ve üzeri işletim sistemli cihazlarda kullanabileceğiniz, akıllı e-posta uygulaması SlideMail ile e-posta trafiğinizi çok daha kolay yönetebileceksiniz.

iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlarda kullanılabilen ve akıllı olarak nitelendirilen SlideMail uygulaması, kullanıcıların davranışlarını öğrenerek e-postaları etkili bir biçimde sınıflandırıyor. Gmail, iCloud, Yahoo ve IMAP protokolleriyle uyumlu çalışabilmesiyle öne çıkan uygulama, e-postaların içeriğine göre sizlere hatırlatma yapabiliyor. Nasıl yani? diye soracak olursanız hemen anlatalım. Örneğin, bir seyahatiniz için aldığınız uçuş hakkında mail geldi diyelim. Uçuşunuzun olduğu tarih ve saat yaklaşınca size bu seyahatinizi hatırlatan SlideMail, bu özelliğiyle gerçekten bir adım öne çıkıyor diyebilirim.

Daha önce gelen e-postalardaki okuma aktivitelerini izleyerek, gelen bültenlerin önemli olup olmadığına bile karar verebilen güçlü bir e-posta uygulaması olan SlideMail, “ bu içerik takvime kaydedilsin mi?” şeklinde öneriler sunarak sizleri büyük bir zahmetten kurtaran yardımcı asistan rolünü üstleniyor.

Siz de bu gelişmiş özelliklere sahip e-posta uygulamasını ücretsiz olarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MessageMe

    MessageMe, kapsamlı bir mesajlaşma ve iletişim uygulaması.
  • TinyShout

    TinyShout ile çevrenizdeki bir etkinliği, belirlediğiniz mesafede bulunan kullanıcılara iletebilir, onlarla iletişim kurabilirsiniz.
  • PlayStation Messages

    PlayStation Messages, iPhone ve iPad cihazlarınızda PSN arkadaşlarınızla iletişim kurabileceğiniz bir mesajlaşma uygulamasıdır.
  • Silent Phone

    Silent Phone uygulaması ile iOS cihazlarınızdan güvenli bir şekilde iletişim kurabilirsiniz.
  • Microsoft Kaizala

    Grup iletişimleri ve iş yönetimi için tek bir uygulama
  • Agent

    Agent, iPhone ve iPad'lerinizi kullanarak arkadaşlarınızla mesajlaşabileceğiniz ve görüntülü sohbet edebileceğiniz bir iOS iletişim uygulaması.
  • iMeet Mobile

    iMeet, konferans görüşmesini ve çeşitli paylaşımları anlık olarak sunabilen bir iletişim uygulaması.
  • Hangouts

    Hangouts, anlık mesajlaşma ve iletişim uygulaması.