Slidey: Block Puzzle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME
31 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir mobil

Slidey: Block Puzzle, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarıızda oynayabileceğiniz harika bir bulmaca oyunu olarak dikkat çekiyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil bulmaca oyunu olan Slidey: Block Puzzle, kafa dağıtmak için birebir. Kaydırmaya dayalı kontrolleriyle de her yerde rahatlıkla oynayabileceğiniz oyunda sürükleyici bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Animasyonların ön planda tutulduğu renkli görsellere sahip bulmaca oyununda üzerlerinde yüz ifadesi olan renkli blokları kırarak ilerliyorsunuz. Blokları sağa ve sola kaydırarak yatay bir çizgi oluşturuyor ve yok ediyoruz. Blokları kırdıkça sevimli şaman karakterimiz seviye atlıyor, yeni maskelere ve hediyelere kavuşuyor. Seçtiğimiz bloğu etrafındaki bloklarla birlikte yok eden çarpıcı, kendi rengindeki tüm blokları kıran toplayıcı, büyük blokları kırıp küçük hale getiren kırıcı, her bölümde sınırlı sunulan güçlendiriciler arasında.

Slidey: Block Puzzle oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz.

Murat İşçi

Slidey: Block Puzzle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME
124 MB DOSYA BOYUTU

Slidey: Block Puzzle, iPhone ve iPad'de oynanabilir blok kırmaya dayalı bulmaca oyunu.

Slidey: Block Puzzle, blokları kırarak ilerlediğiniz mobil bulmaca oyunu. Sadece iOS platformunda oynanabilir olan oyun, kafa dağıtmak için birebir. Kaydırmaya dayalı kontrolleriyle de her yerde rahatlıkla oynayabileceğiniz, sürükleyici bir yapım.

Animasyonların ön planda tutulduğu renkli görsellere sahip bulmaca oyununda üzerlerinde yüz ifadesi olan renkli blokları kırarak ilerliyoruz. Blokları sağa ve sola kaydırarak yatay bir çizgi oluşturuyor ve yok ediyoruz. Blokları kırdıkça sevimli şaman karakterimiz seviye atlıyor, yeni maskelere ve hediyelere kavuşuyor.

Sonsuz yapıda tasarlanan blok kırma oyununda zorlandığımız noktalarda kullanabildiğimiz güçlendiricilerimiz (yardımcılar) bulunmakta. Seçtiğimiz bloğu etrafındaki bloklarla birlikte yok eden çarpıcı, kendi rengindeki tüm blokları kıran toplayıcı, büyük blokları kırıp küçük hale getiren kırıcı, her bölümde sınırlı sunulan güçlendiriciler arasında.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Block Puzzle Forest

    Block Puzzle Forest, Android cihazlarda oynanabilir tetris benzeri bulmaca oyunu.
  • Block Puzzle King

    Block Puzzle King, Tetris'i andıran bir mobil bulmaca oyunudur
  • Woody Block Puzzle

    Woody Block Puzzle oyununda, sırayla gelen ahşap blokları uygun şekilde dizerek yapbozu temizlemeniz gerekiyor.
  • Ultimate Block Puzzle

    Ultimate Block Puzzle, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz enterasan ve zorlu bir bulmaca oyunudur.
  • Shadows - 3D Block Puzzle

    Shadows - 3D Block Puzzle, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Block! Hexa Puzzle

    Block! Hexa Puzzle, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Block Puzzle

    Block Puzzle'da lego parçaları gibi duran şekilleri ekranda özel olarak belirtilen bölüme yerleştirmeye çalışıyoruz.
  • Block Puzzle 2

    Block Puzzle 2, zeka oyunlarından keyif alanların indirmesi gereken yapımlardan birisi.