Sliding Colors

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME

Sliding Colors kontrol ettiğimiz kralı engellerden koryarak mümkün olduğu kadar ileri götürmeye çalıştığımız bir oyun.

Sliding Colors bulmaca ve biraz da refleks tabanlı oyunlardan keyif alan mobil oyunseverlerin mutlaka denemesi gereken yapımlardan bir tanesi. Ücretsiz olarak indirebildiğimiz bu oyunda rampa aşağı atıyla koşan bir kralı kontrol ediyoruz ve önümüze çıkan engellere takılmadan mümkün olduğu kadar fazla puan almayı hedefliyoruz.

Ekranın alt kısmında yer alan renkleri kullanarak karşımıza çıkan engellerden kaçabiliyoruz. Kralın tacı için iki, gövdesi içinse dört farklı renk seçeneği mevcut. Gelen engellere göre bu renklerden birini seçip yolumuza devam ediyoruz. Grafik olarak çok üst seviyelerde yer almasa da bu tarz bir oyundan olan beklentileri rahat bir şekilde karşılıyor.

Oyunda toplamda altı farklı engel mevcut; bu engellerden bazıları havadan bazıları ise yerden geliyor. Yaklaşan engele karşı hemen renklerden birisini seçmeliyiz. Bunu yaparken hızlı olmak hayati öneme sahip. Genel olarak başarılı ve sade bir oyun niteleyebileceğimiz Sliding Colors boş zamanlarında oynamak için eğlenceli bir oyun arayan herkes tarafından keyifle oynanacaktır.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Colors United

    Colors United, bugüne kadar oynayıp oynayabileceğiniz en renkli ve heyecanlı bulmaca olmaya aday olan ücretsiz bir Android oyunu.
  • 5 Colors

    5 Colors, bulmaca oyunlarına farklı bir kategori getiren ve sizide etkileyebilecek olan eğlenceli ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Sliding Messaging

    Android için Mesajlaşma uygulaması olan Sliding Messaging, metin mesajlarınızı yeni ve güncel bir formatta kolayca yönetmenizi sağlar.
  • Learning colors for kids

    Learning colors for kids, çocuklarınızın renklerin İngilizcelerini öğrenebileceği basit ama yararlı bir Android eğitim uygulaması.
  • Jetpack VS. Colors

    Jetpack VS. Colors, Android işletim sistemine sahip olan telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz bir arcade oyunudur.
  • No.Diamond – Colors by Number

    Renkli eserler ortaya çıkarabileceğiniz bir boyama oyunu
  • Shapes & Colors Music Show

    Android cihazlara bebekler için geliştirilmiş şekil ve renk öğrenme uygulamasıdır.
  • Snake VS. Colors

    Harika bir mobil beceri oyunu