Sling Drift

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
655 TOPLAM İNDİRME

Tek parmakla oynanan drift yarış oyunu

Sling Drift, tek dokunuş kontrol sistemiyle öne çıkan ücretsiz araba yarışı oyunu. Eski tip yarış oyunlarındaki gibi sadece tepe kamera açısından oynanış sunan yanlama, araba kaydırma oyunu, zaman geçirmek için birebir. Arkadaşınızı beklerken, toplu taşımada, sıkıldığınızda veya iftara kadar açıp oynayabileceğiniz harika yarış oyunu.

Araba ve pisti kuş bakışı gördüğümüz drift yarış oyunları arasında en basit oynanışı sunanı diyebilirim. Görsellerden de göreceğiniz üzere hiçbir tuş yok. İvmeölçer sistemi de yok. Arabayı kaydırmak, yanlamak için pistin belli noktalarına koyulmuş tutucuları kullanıyoruz. Bu noktalara geldiğimizde ekrana tek dokunmamız drift için yeterli lakin zamanlama mühim. Pistin tamamını görme şansımız yok. Çıktığı an ekrana dokunmazsak oyuna veda ediyoruz. Dolayısıyla mükemmel drift için reflekslerinizin sağlam olması gerek.

Erkan Calp

Sling Drift

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
109 TOPLAM İNDİRME
130.6 MB DOSYA BOYUTU

Tek parmakla rahatça oynanan drift yarış oyunu

Sling Drift, ister tek başınıza ister arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz araba kaydırma, yanlama odaklı yarış oyunu. iOS tarafına da ücretsiz çıkış yapan araba yarışı oyunuyla seneler öncesinin yapımlarına geri dönüyorsunuz. Tepeden oynanış sunan drift yarış oyunu, zamanın geçmek bilmediği durumlarda hayat kurtarıyor.

Arkadaş arasında veya birilerini beklerken, toplu taşımada, sıkıldınız anlarda açıp tek başınıza oynayabileceğiniz kolay kontrollü, eğlence dozu yüksek drift yarış oyunu Sling Drift. Araba ve pisti kuş bakışı kamera açınsından gösteren yarış oyununda dokunmatik, sanal hiçbir tuş bulunmuyor. Arabayı kaydırmak için tek yapmanız gereken; pistin belli noktalarına koyulmuş tutuculardan yardım almak. Aracınıza bağlanarak drift yapmanızı sağlayan bu mekanizmaların nerede çıkacağı belli olmuyor. Tamamını göremediğiniz pistin olmadık yerinde çıkıyorlar. Bu yüzden tüm dikkatinizi oyuna vermeli, mükemmel drift için reflekslerinizi konuşturmalısınız.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Drift Max APK

    Drift Max APK, yarış pistlerinde yanlayarak şov yapacağınız ve en iyi dereceyi elde etmeye çalışacağınız heyecanlı bir Android araba yarışı oyunu.
  • Drift Max World

    Mobildeki en iyi drift yarış oyunu!
  • Drift Max City APK

    Drift Max City APK, yüksek performanslı arabalarla gerçekçi asfalt pistlerde yarıştığınız araba yarışı oyunu.
  • Torque Drift APK

    Torque Drift APK Android araba oyununda gerçek zamanlı drift yarışlarına katılıyorsunuz. Online multiplayer yarış oyunlarından Torque Drift ücretsiz oynanabilir.
  • Drift Zone 2

    Ufak boyutlu kaliteli grafiklere sahip drift yarış oyunu
  • Just Drift APK

    Just Drift APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir drift odaklı araba yarışı oyunu.
  • Drift Fanatics

    En iyi arabalarla yanlayın.
  • CarX Drift Racing APK

    CarX Drift APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir popüler drift yarışı oyunudur.