Slippery Slides

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
103 TOPLAM İNDİRME
98 MB DOSYA BOYUTU

Eğlenceli bir yarış dünyasına katılacağız.

Android platformunda yayınlanan ve günümüz yarış oyunlarına farklı bir boyut kazandıran Slippery Slides'ı sizlere sunuyoruz.

Su kaydıraklarında çılgın bir yarış keyfi sunan oyunda rekabet her zaman zirvede olmaktadır. Rakiplerinizin sizleri rekabetçi yarışlarında yenmelerini önlemek için ekstra hız ve bunun gibi özel yükselticiler alın veya onlara çarparak pistten dışarı atın! Sürüş kontrolü ekran arayüzünde ki tuş kontrolü ile gerçekleştirilir.

Slippery Slides'ın özel tasarladığı kaydıraklardan bir tanesini alın ve yarışa koyulun. Unutmayın her kaydırağın farklı güç kombinasyonu vardır. Size en uygun kaydıraklardan bir tanesini seçin ve  Slippery Slides'ta yarış keyfini zirvede yaşayın. Her yarış oyunu gibi burada da tek hedefimizi birinci bitirmek, bu yüzden dikkatli olun. Şimdi bu eğlenceli yarış oyunu Slippery Slides'a hükmetme zamanı.

Doğukan Çağlakpınar

Slippery Slides

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
298.2 MB DOSYA BOYUTU

Eğlenceli bir yarış dünyasına katılacağız.

İOS platformunda yayınlanan ve günümüz yarış oyunlarına farklı bir boyut kazandıran Slippery Slides'ı sizlere sunuyoruz. Çılgın bir yarış keyfi sunan Slippery Slides'ta rekabet her zaman zirvededir.

Rakiplerinize karşı avantaj sağlamak için ekstra hız ve bunun gibi özel yükselticiler alın veya onlara yarışlarda çarparak pistten dışarı atın! Kontrol arayüzü ise tuş kombinasyonu ile sağlanmakta olup Slippery Slides'ın özel tasarladığı kaydıraklardan birini alın ve yarışmaya başlayın.

Her kaydırak farklı güç kombinasyonları ile tasarlanmış olup size en uygun kaydırağı seçebilirsiniz ve Slippery Slides'ta yarış keyfini zirvede yaşayın. Tek bir hedefimiz olacaktır birinci olmak! Rakipleriniz ise birbirinden güçlü, bu yüzden oldukça dikkatli olun. Şimdi bu yarış oyununun keyfini İOS platformunda bulunan Slippey Slides ile yaşayın.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MiniBikers

    Basit kontrollere sahip bir motosiklet yarış dünyasına giriş yapacağız.
  • Race Master MANAGER

    Eşsiz Formula yarışlarına tanıklık edebileceğiniz, eğlenceli bir yarış oyunudur.
  • Torque Drift APK

    Torque Drift APK Android araba oyununda gerçek zamanlı drift yarışlarına katılıyorsunuz. Online multiplayer yarış oyunlarından Torque Drift ücretsiz oynanabilir.
  • Death Moto 5

    Zorlu parkurlarda eğlenceli motosiklet yarışları yapabileceğiniz, enfes bir yarış oyunudur.
  • Pit Stop Racing : Club vs Club

    Mobil cihazınızda eşsiz bir yarış oyunu oynamak ister misiniz?
  • Jet Car Stunts

    Platform oyunu bizleri bekliyor.
  • Kart Stars

    Sürücümüzü özelleştirerek yarışlara katılacağız.
  • Merge Racers

    Atari tarzında bir yarış atmosferine katılacağız.