Slugterra: Dark Waters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
156 TOPLAM İNDİRME

Slugterra: Dark Waters, Android cihazlar üzerinde oynayabileceğimiz, ücretsiz bir macera oyunu.

Slugterra: Dark Waters, Android işletim sistemi taşıyan tablet ve akıllı telefonlarda oynanmak üzere tasarlanmış bir macera oyunu. İlginç hikayesiyle öne çıkan bu oyunu tamamen ücretsiz olarak mobil cihazlarımıza indirebiliyoruz.

Oyundaki temel amacımız El, Shane'in kontrolünü ele alarak 99 mağarayı korumak. Görev itibariyle Dr. Blakk tarafından ele geçirilmek istenen bu mağaraları ne pahasına olursa olsun korumamız isteniyor. Dolayısıyla Dr. Blakk ve ordusuna karşı sağlam bir duruş sergilememiz gerek.

Slugterra: Dark Waters'ta tam tamına 13 farklı bölüm bulunuyor ve bu bölümler 4 farklı arenada geçiyor. Mücadele etmemiz gereken 10 farklı düşman birimi mevcut. Bunların her biri kendilerine özgü saldırı ve savunma yeteneklerine sahip oldukları için stratejimizi devamlı olarak gözden geçirmemiz gerekiyor.

Üç farklı kamera açısına sahip olan Slugterra: Dark Waters'ta oyuncular epey bir serbest bırakılıyorlar ve kendi oynayış stillerine en uygun yapıyı seçebiliyorlar. Kullanıcı dostu arayüzü sayesinde bu kategoriye yeni giren oyunseverler dahi Slugterra: Dark Waters'ı zorlanmadan oynayabilir.

Sürekli olarak güncellenen Slugterra: Dark Waters, zengin bir oyun içeriği sunuyor. Eğer siz de macera türü oyunlardan hoşlanıyorsanız bu oyunu mutlaka deneyin.

Emircan Erdoğan

Slugterra: Dark Waters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
104 TOPLAM İNDİRME

Aksiyon dolu Slugterra: Dark Waters'ta kötü amaçlı karakter Dr. Blakk'e engel olmaya çalışıyoruz.

Slugterra: Dark Waters, hem iPhone hem de iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir aksiyon macera oyunu olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu keyifli ve sürükleyici oyun ünlü animasyon serisi Slugterra'daki bölümlerden esinlenilerek tasarlanmış.

Oyundaki temel amacımız Dr. Blakk'in karşısında durmak ve 99 mağarayı ele geçirmesine engel olmak. Bu yolda ona yardım eden birçok asker mevcut fakat bizim de kendimize göre özel güçlerimiz var.

Slugterra: Dark Waters'ta tam tamına 13 bölüm bulunuyor ve bu bölümler belirli bir hikaye akışına göre sunuluyor. İlerlediğimiz bölümlerde 10 farklı düşman ile karşılaşıyoruz ve hepsini yenmek için çaba harcıyoruz.

Neyse ki oyunun kontrol mekanizmaları son derece kullanıcı dostu bir tasarıma sahip. Kısa bir süre sonra kontrollere tamamen alışıyoruz. Üstelik bu konuda kullanıcılara üç farklı seçenek sunuluyor. Oynayış tarzınıza en uygun olanını seçerek oyuna devam edebiliyorsunuz.

Eğlenceli bir oyun deneyimi yaşatmayı başaran Slugterra: Dark Waters, kaliteli ve ücretsiz bir mobil oyun arayanların denemesi gereken seçeneklerden birisi.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Enemy Waters

    Enemy Waters, İkinci Dünya Savaşı döneminin savaş gemileri ve denizaltılarını kullandığınız Android oyunu.
  • Slugterra: Slug it Out!

    Slugterra: Slug it Out! ücretsiz olarak sunulan, eğlenceli bir bulmaca oyunu.
  • Slugterra: Guardian Force

    Slugterra: Guardian Force, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Slugterra: Slug It Out 2

    Slugterra: Slug It Out 2, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Dark Sword APK

    Dark Sword APK, karanlık zindanlara girdiğiniz, ejderha ve canavarlarla karşılaştığınız mobil aksiyon rpg oyunu. Hack & Slash oyunu ücretsiz oynanabilir.
  • Dark Dayz

    Dark Dayz kışbakışı kamera açısıyla oynayabileceğiniz bir mobil aksiyon oyunudur
  • Hopeless 3: Dark Hollow Earth

    Hopeless 3: Dark Hollow Earth mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Dark Slash: Hero

    Dark Slash: Hero, Android cihazlar üzerinde oynayabileceğimiz aksiyon odaklı bir savaş oyunu.