Smart Partition Recovery

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
7,993 TOPLAM İNDİRME
2.06 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınızdaki sabit disk bölümlerinizde kaybolmuş ya da silinmiş dosyalar varsa bunları geri getirmek için bu programı kullanın.

Smart Partition Recovery programı sayesinde sabit diskinizdeki bölümlerden birinde kaybolmuş olan verileri yeniden geri getirebilirsiniz. Özellikle disk boot sektörü zarar görmüş olan ve erişim sağlayamadığınız disklerde yer alan bilgileri elde etmek için faydalı olabilen bu ücretsiz uygulama sayesinde bilgilerinize yeniden ulaşmak mümkün.

Oldukça basit ve kolay kullanılır bir arayüze sahip olan programı hemen çözebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz. Bilgisayarınızdaki sabit diskleri otomatik olarak tespit eden program daha sonra bunları listesine ekliyor ve sizlere disklerle ilgili önemli bilgileri gösteriyor.

Bölümlerdeki silinen bilgilere dair testler gerçekleştiren program böylece kurtarma işlemlerine başlayabiliyor ve sonucun ne kadar süreceğine dair sizler bilgilendiririyor. Tüm dosyaları aratmak yerine belli formatlardaki dosyaları özel olarak aratmak da mümkün ve bu formattaki silinen, kaybolan dosyaları direkt olarak geri getirebiliyorsunuz.

Program sabit disklerde gelişmiş işlemler gerçekleştirdiğinden dolayı ilk olarak bir sistem yedeği almanızı öneriyoruz. Aynı zamanda kurulum sırasında karşınıza çıkacak olan ek program tekliflerini reddetmeyi unutmayın.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Magic Partition Recovery

    Magic Partition Recovery disk bölümü kurtarma programı, FAT ve NTFS disklerden kaybolan ve silinen dosyaları geri getirmenize yardımcı olur.
  • Macrorit Disk Partition Expert Free

    Macrorit Disk Partition Expert Free, disk inceleme, bölümleme ve sorunları giderme gibi işlemleri ücretsiz olarak yapabileceğiniz yararlı bir program.
  • Partition Logic

    Partition Logic, disk yönetimi ve disk bölümlendirme işlemlerini kolayca yapabilmenizi sağlayan eski ama yararlı bir yazılım.
  • Aomei Partition Assistant Standard

    Aomei Partition Assistant, disk bölümleme işlemlerinizi kolayla gerçekleştirmenize olanak tanıyan ücretsiz bir disk bölümleme aracıdır.
  • NIUBI Partition Editor

    NIUBI Partition Editor, Windows PC için en hızlı ve en güvenli disk bölme, disk bölümle programıdır.
  • EaseUS Partition Master Free

    EaseUS Partition Master Free, HDD, SSD ve harici diskler için disk bölme, disk birleştirme, disk temizleme, disk klonlamaya izin veren bir program.
  • Aomei Partition Assistant

    Aomei Partition Assistant, sabit diskiniz üzerinde kolayca yeni bölümler oluşturmanıza olanak sağlayan ücretsiz bir disk bölümlendirme aracıdır.
  • Tenorshare Partition Manager

    Tenorshare Partition Manager adlı yardımcı program ile dosya sistemini, bölüm etiketlerini ve sürücü harflerini kolayca değiştirebilirsiniz.