Smash Champs

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3,325 TOPLAM İNDİRME
76 MB DOSYA BOYUTU

Kiloo Games taraından hazırlanan Smash Champs, Android için benzeri olmayan ücretsiz bir dövüş oyunu.

Subway Surfers oyunlarının arkasında olan Kiloo Games'in bir çalışması olan Smash Champs yine son derece bağımlılık yaratabilecek bir potansyele sahip. Canavarımsı dövüşçülerin antrenörü olduğunuz bu oyunda hazırlamış olduğunuz eğitim programına göre dövüş performanslarını gerçekleştirecek olan canavarların ringdeki başarısına katkıda bulunuyorsunuz.

Oyunun içerisinde gelişim kaydedebileceğiniz birçok bölüm var ve bu farklı seçenekler oyun zevkinizi canlı tutmakla kalmıyor, farklı mekanikleri de barındırdığı için daha çeşitli bir oyun deneyimi sunuyor. Düşük performanslı Android telefonlarda bile iyi bir performans sergileyen oyun biraz daha eski modellerde takılmalar yaşatabilir, ancak çalışıyor olması bile güzel bir şey.

Alışılagelmiş dövüş oyunlarını andırmayan Smash Champs ilk başta tuhaf bir izlenim yaratıyor olacaktır ama oyunun sunmuş olduğu farklı sisteme oynadıkça alışıyorsunuz. Hatta daha önce böyle bir oyun nasıl yapılmamış diye şaşırabilirsiniz de. Ücretsiz olarak oynayabildiğiniz bu oyunda karakter gelişimini hızlandırmak için uygulama içi satın alma dinamiklerinden faydalanabiliyorsunuz.

Alper Çetiner

Smash Champs

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
433 TOPLAM İNDİRME
90.4 MB DOSYA BOYUTU

Smash Champs sıra tabanlı bir macera oyunu olarak dikkat çekiyor.

Subway Surfers ile ün yapan üreticiler karşımıza bu kez Smash Champs isimli bir macera oyunuyla çıkıyor Tamamen ücretsiz olarak indirebilen bu oyunda kendi takımımızı kuruyor ve heyecnalı bir maceraya atılıyoruz.

Oyunda antrenör olarak görev yapıyoruz ve takımımızda yer alan karakterlerin gelişim süreçlerini yönlendiriyoruz. Aksiyon ögeleri de içeren oyunda her şey dengeli bir atmosferde sunulmakta. Grafik olarak beklenen seviyelerde yer alan oyunda sıra tabanlı bir oyun yapısına yer verilmiş. Dilerseniz arkadaşlarınıza karşı da rekabet etme şansına sahipsiniz. Bu yönüyle Smash Champs’in tekdüzelikten uzak, zengin bir oyun yapısı sunduğunu belirtebiliriz.

Sunulan karakterlere antrenman yaptırarak onları daha güçlü kılabiliyoruz. Elimizde yer alan karakterlere ek olarak oyunda açılmayı bekleyen birçok ek karakter de mevcut. Dikkat çeken noktalardan bir tanesi de oyuncuların karakterleri diledikleri gibi kişiselleştirebiliyor olması.

Genel olarak Smash Champs yorucu olmayan, keyifli bir oyun. Ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir sıra tabanlı macera oyunu arıyorsanız bu oyunu denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

Smash Champs

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
246 TOPLAM İNDİRME
48 MB DOSYA BOYUTU

Kiloo Games taraından hazırlanan Smash Champs, Windows Phone için benzeri olmayan ücretsiz bir dövüş oyunu.

Subway Surfers oyunlarıyla bilinen Kiloo Games tarafından üretilen başka bir çalışma olan Smash Champs, oyun yapımcılarından alışık olduğumuz şekilde, yine bağımlılık yaratabilecek bir yapıya sahip. Canavarımsı dövüşçüler için antrenör formasına soyunmuş olduğunuz bu oyunda hazırlamış olduğunuz program eşliğinde eğitim alan bu fedailer ring başarılarını sizin yönergelerine borçlu olacaklar.

Oyunda antrenman sürecini hazırladığınız karakteriniz için birçok farklı bölüm ve mekanik mevcut. Bu sayede oyun çok daha uzun soluklu ve tekdüzelikten uzak bir deneyime dönüşüyor. Windows Phone cihazınız 512 RAM olsa da çalışan bu oyun belki bazı animasyonlarda takılmalar yaşatabilir, ancak oyunun çalışabilir durumda olması da harika bir optimizasyona işaret.

Alıştığınız dövüş oyunu dinamiklerinden uzak bir profil çizen bu oyun belki ilk başta yadırgayacağınız bir oynanışa sahip olacak, ancak duruma alışmakla birlikte sisteme fena bir şekilde alışmanız mümkün. Hatta bu fikri daha önce gerçekleştirmeyenlere de şaşırabilirsiniz. Ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bu oyunda karakter gelişimini hızlandırmak için uygulama içi satın alma seçeneklerinden yararlanabiliyorsunuz.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Smash Clash Brawler

  • World Soccer Champs APK

    World Soccer Champs APK ile heyecanı yüksek ve zor turnuvalara katılıp, takımınızı liderlik koltuğuna oturtabileceğiniz bir futbol simülasyonudur.
  • Clash of Champs

    Clash of Champs, Android platformunda iki kişilik ücretsiz boks oyunu olarak yerini alıyor.
  • Smash Supreme

    Smash Supreme, Android platformunda online oynanabilen üç boyutlu dövüş oyunu olarak yerini alıyor.
  • World Table Tennis Champs

    Uluslararası tenis maçlarına hazır mısın?
  • Super Soccer Champs 2020

    Futbol yıldızı yarat ve futbolcu hayatını deneyimle.
  • Tennis Champs Returns

    Tennis Champs Returns mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir tenis oyunudur
  • MMA Manager

    Kendi spor salonunuzu kurun, dövüşçülerinizi yetiştirin.