Smash Club: Streets of Shmeenis

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME

Smash Club: Streets of Shmeenis, kutu adamlarla birlikte sokak çetelerine karşı mücadele etmenizi amaçlayan bir aksiyon oyunudur.

Çete savaşları hemen hemen her filme konu olmuştur. Henüz bilinmeyen nedenlerle bir araya gelmiş olan onlarca adam şehirde kargaşa çıkarır, kural böyledir. Fakat önüne gelen her şeyi yıkıp geçen bu çeteler artık insanlara da zarar vermeye başladı. Bu yüzden çetelere artık dur denilmesi gerekiyor. Bu sözü diyecek kahraman ise sizsiniz!

Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Smash Club: Streets of Shmeenis oyununda karakterinizle birlikte sokaklara iniyorsunuz. Sokakta sizi korkusuzca ve onlarca kişiye sahip çeteler bekliyor olacak. Çeteler sizin onlardan hoşlanmadığınızın farkında. Bu yüzden onlarda size düşman gözüyle bakıyorlar.

Smash Club: Streets of Shmeenis oyununda sokakta çok ciddi kavgalara atılacaksınız. Bu kavgalar sırasında hem dayak yiyecek hem de dayak atacaksınız. Fakat karakterinizle birlikte siz çeteleri yenebilirsiniz. Şehirde karmaşaya yol açan çetelere siz son verebilirsiniz. Bu yüzden asla pes etmeyin, savaşmaya devam.

Oldukça renkli grafikleri, etkileyici ses efektleri ve farklı karakterleri ile birlikte Smash Club: Streets of Shmeenis oyununu çok seveceksiniz. Hadi ne duruyorsunuz, hemen şimdi Smash Club: Streets of Shmeenis oyununu indirin ve şehrinizi daha yaşanabilir hale getirmeye çalışın!

Uğur Sağlam

Smash Club: Streets of Shmeenis

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Smash Club: Streets of Shmeenis, sokakta terör estiren çetelere karşı mücadele etmenizi amaçlayan bir aksiyon oyunudur.

Şehrinizi çeteler esir almış durumda. Önüne gelen her eve giren çeteler insanları artık bıktırdılar. Şehirdeki güvenlik görevlileriyle de bir şekilde anlaşan çeteler, şehri tamamen ele geçirmiş durumdalar. Şehrinizin çetelerden kurtulabilmesi için bir kahramana ihtiyacı var. Bu kahraman ise siz olabilirsiniz.

iPhone ve iPad cihazlarınız için ücretsiz olarak indirebileceğiniz Smash Club: Streets of Shmeenis, çetelere karşı savaşmayı konu alıyor. Oyunda farklı karakterleri kullanarak çetelere karşı savaş başlatıyorsunuz. Onlarca kişiden oluşan çetelere karşı tek başınıza savaşmanız biraz zor gelebilir. Fakat doğru bir strateji ile birlikte şehrinizi tek başınıza çetelerden kurtarabilirsiniz.

Smash Club: Streets of Shmeenis oyununda şehirde çetelere meydan okuyan ilk kişi siz değilsiniz. Fakat son kişi siz olabilirsiniz. Son kişi olmak içinse çeteleri tamamen ortadan kaldırmanız gerekiyor. Smash Club: Streets of Shmeenis oyununu indirerek kendi karakterinizi seçin ve çetelere karşı nasıl savaşabileceğinizi öğrenin. Savaşa girmek oldukça kolay fakat savaş esnasında hayatta kalabilmek tamamen size kalmış.

Oldukça renkli grafikleri ve heyecanlı müzikleri ile birlikte Smash Club: Streets of Shmeenis oyununda hem hayatta kalmaya hem de çeteleri yenmeye çalışın. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz fakat zamanla bağımlısı olacağınız Smash Club: Streets of Shmeenis'i hemen şimdi indirin! Çetelerle yapacağınız savaşı siz kazanacaksınız, size inanıyoruz!

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Streets of Rage 4

    Çarpıcı görsellere sahip olan Streets of Rage 4, Android platformundaki oyunculara gerilim dolu anlar sunacak.
  • Streets of Rage 2 Classic

    Harika bir dövüş oyunu
  • Streets of Rage Classic

    SEGA'nın klasikleri arasında
  • Streets of Crime: Car Thief 3D

    Streets of Crime: Car Thief 3D'de arabaları kaçırmaya ve hiç kimseye yakalanmadan onları garajımıza çekmeye çalışıyoruz.
  • Super Smash the Office

    Super Smash the Office mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Smash the Office

    Smash the Office, çalıştığınız ofisi kırıp dökeceğiniz oldukça eğlenceli bir Android aksiyon oyunudur.
  • Stickninja Smash

    Stickninja Smash, çöp adam karakterleri kontrol ettiğiniz aksiyon yüklü ninja oyunları arasında.
  • Buggs! Smash Arcade

    Buggs! Smash Arcade, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen oldukça keyifli ve sıra dışı bir aksiyon oyunudur.