Smash Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

Smash Run Android işletim sistemli akıllı telefon ve tabletlerinizden oynayabileceğiniz size heyecan dolu bir maceranın kapılarını açan bir aksiyon oyunudur.

Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Smash Run mobil oyunu, kesintisiz bir heyecanın yaşandığı, konsantrasyonunuzun her an üst seviyede olacağı bir tür aksiyon oyunudur.

Farklı ancak oldukça güzel grafiklerin oyun keyfinizi artıracağı Smash Run oyununda heyecan verici elektronik müzikler de size eşlik edecek. Sonu olmayan bir ilerlemenin olduğu oyunda amacınız en yüksek skora ulaşmak ve en uzun yolculuğu yapabilmek. Tabi bunu yaparken de önünüze çıkan engelleri hasarsız atlatmanız gerekiyor.

Ekranı kaydırarak kontrol ettiğiniz cisim eğer herhangi bir yere çarparsa kırılacaktır. Bunun için cisminizi boşlukta ilerletmeniz gerekiyor. Ayrıca oyunda yön algısı da yok diyebiliriz. Zira boşlukta ilerleyen cisim her an farklı yönlere sapabilir. Yönlerin değişmesi de çıkan engellere bağlı olarak değişebiliyor. Sizin yapmanız gereken ise cismin yoldan çıkmadığından emin olmak.

Hızlı ilerleyen oyunu istediğiniz an durdurabilir ve kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Ayrıca ilerlemeniz boyunca önünüze çıkan altınları toplamanızda fayda var. Zira sonradan bir yere çarptığınızda bu altınlardan kullanarak yeniden doğabilirsiniz. Heyecan dolu Smash Run mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

Smash Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
86.6 MB DOSYA BOYUTU

Smash Run iOS işletim sistemli mobil cihazlarınız üzerinden oynayabileceğiniz heyecan dolu ve sürükleyici bir aksiyon oyunudur.

iOS işletim sistemli iPhone ve iPad cihazlardan oynayabileceğiniz Smash Run mobil oyunu, sonu olmayan bir yolculukta sizi tutkunu yapacak bir aksiyon oyunudur.

Sürekli olarak bir boşlukta ilerlediğiniz oyunda yönünüzü ekranı kaydırarak değiştireceksiniz. Yön değiştirmedeki amacınız ise tahmin ettiğiniz üzere önünüze çıkan engellere çarpmadan ilerlemek. İlerleme diyoruz ancak Smash Run oyununda ilerisi neresi bilemeyebilirsiniz. Zira oyunda yön duygusu yok denebilir. Kontrol ettiğiniz cisim gelen engellere göre 180 derece dönüp o yönde de ilerleme kaydedebilir.

Grafik açısından oldukça renkli olan Smash Run oyununda yolculuğunuz boyunca size heyecan verici elektronik müzikler eşlik edecek. Oyunda tek yapmanız gereken engellere çarpmadan ilerlemek ve sonu olmayan yolculukta yapılabilecek en yüksek skoru edinmek. Ne kadar ileri giderseniz o kadar iyi. Aynı zamanda ilerlerken önünüze çıkan altınları da toplamalısınız. Bu altınlar hem size skor olarak yansır hem de bir engele çarptığınızda tekrar doğmanıza yarar. Smash Run oynarken oyunu durdurup daha sonra kaldığınız yerden devam etmeniz de mümkün.  Siz sadece yolunuza bakın ve yoldan çıkmadığınıza emin olun. Aksiyon dolu Smash Run mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Marvel Run Jump Smash!

    Marvel Run Jump Smash! Marvel kahramanlarını yönettiğimiz bir Android oyunudur
  • Super Smash the Office

    Super Smash the Office mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Smash the Office

    Smash the Office, çalıştığınız ofisi kırıp dökeceğiniz oldukça eğlenceli bir Android aksiyon oyunudur.
  • Stickninja Smash

    Stickninja Smash, çöp adam karakterleri kontrol ettiğiniz aksiyon yüklü ninja oyunları arasında.
  • Smash Club: Streets of Shmeenis

    Smash Club: Streets of Shmeenis, kutu adamlarla birlikte sokak çetelerine karşı mücadele etmenizi amaçlayan bir aksiyon oyunudur.
  • Buggs! Smash Arcade

    Buggs! Smash Arcade, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen oldukça keyifli ve sıra dışı bir aksiyon oyunudur.
  • Smash Craft

    Smash Craft, piramidi korumak için mücadele ettiğiniz eğlenceli bir Android oyunu.
  • Drag Tag Smash

    Drag Tag Smash, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz aksiyon dolu bir beceri oyunu.