Smopin

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
100 TOPLAM İNDİRME

Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.

Smopin uygulaması Android cihazlarınız üzerinden ilgi alanlarınıza yönelik sohbetlere katılabilmenizi sağlıyor.

Yeni bir sosyal medya uygulaması olan Smopin, kullanıcıların ilgi duydukları ve ilginç gelen sohbetlere katılmalarını kolaylaştırıyor. Trendler, yeme-içme, spor, dizi-film, sanat, seyahat, müzik ve oyun gibi başlıklardan birini seçtikten sonra aynı konuyla ilgilenen kullanıcılarla sohbete başlayabiliyorsunuz. Uygulamayı kullandığınız anda konuşmak istediğiniz ilgi alanlarından 4 tane seçtikten sonra diğer kullanıcılarla sizi eşleştiren uygulama, aynı zamanda yeni arkadaşlıklar kurabilmenizin de önünü açıyor.

Diğer kullanıcılarla arkadaş olmak için el salla ve beğen gibi özellikler sunan Smopin uygulamasında, anonim olarak dikkat çekebiliyorsunuz. Facebook hesabınızla giriş yaparak otomatik olarak profilinizi oluşturmanızda yardımcı olan Smopin, konuşacak kimse bulamadığınızda sizi keyifli sohbetlerle ve kişilerle buluşturma imkanı sunuyor.

Volkan Yılmaz

Smopin

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME

Smopin uygulamasında ortak ilgi alanlarına sahip olduğunuz kullanıcılarla keyifli bir sohbete dahil olabilirsiniz.

Smopin uygulaması ile iOS cihazlarınız üzerinden yeni arkadaşlıklar kurabiliyor ve ortak ilgi alanlarınız üzerine sohbet edebiliyorsunuz.

Aynı zevklere sahip kullanıcıları bir araya getirerek keyifli bir sohbet ortamı oluşturan ve yeni dostluklar edinmenizi sağlayan Smopin, henüz test aşamasında gelişimini sürdürüyor. Uygulamayı her açtığınızda seçeceğiniz 4 farklı ilgi alanıyla ilgilenen diğer kullanıcılarla sizi eşleştiren Smopin, merak ettiğiniz konularda tavsiye almanıza ve keyifli vakit geçirmenize olanak sağlıyor.

Uygulamaya Facebook hesabınızla giriş yaptıktan sonra, temel bilgileriniz otomatik olarak alınarak profilinizi oluşturabiliyorsunuz. Aynı zamanda, Smopin kullanan Facebook arkadaşlarınızı da sohbet listenize ekleyen uygulamada özgür bir şekilde ilgili konu hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabiliyorsunuz. Diğer kullanıcıların dikkatini çekmeniz için el salla ve beğen gibi araçlar da sunan Smopin uygulamasında sürekli yeni kişilerle konuşmak yerine, önceden arkadaş olduğunuz kişilerle de sohbet edebiliyorsunuz. Siz de yeni arkadaşlıklar kurmak ve sosyalleşmek istiyorsanız, Smopin uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Nonolive APK

    Nonolive, 50 milyondan fazla indirme ile Google Play'deki en popüler canlı yayın uygulamaları arasında. Nonolive Android için ücretsiz!
  • Tale

    Tale, Twitter ve Instagram gibi platformlardan alıştığımız hashtag'leri sosyalleşmek için kullanabileceğiniz eğlenceli ve yeni bir Android sosyal medya uygulaması.
  • Social Media Vault

    Android tabanlı mobil cihazlarda kullanılabilen Social Media Vault mobil uygulaması, birden fazla sosyal medya hesabının tek bir uygulama arayüzünden kontrol edilebildiği kullanışlı bir uygulamadır.