Snack Truck Fever

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME

Snack Truck Fever'de benzer objeleri yan yana getirip yok olmalarını sağlıyoruz.

Snack Truck Fever, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz keyifli bir bulmaca oyunu.

Eşleştirme oyunları oynamaktan keyif alanlara hitap eden Snack Truck Fever'daki temel amacımız aynı objeleri yan yana getirip onları ortadan kaldırmak ve bu döngüyü devam ettirerek tüm ekranı temizlemek. Bunu başarabilmek için hangi yiyeceği nereye koyacağımıza çok iyi karar vermemiz gerekiyor. Yiyecekleri hareket ettirebilmek için ekrana dokunmamız yeterli oluyor.

Klasik bir eşleştirme oyunu gibi çalışsa da oyunu farklılaştırabilmek adına Square Enix epey bir çaba sarfetmiş. Örneğin bölümler esnasında kaprisli müşterilerle baş etmeye çalışıyoruz. Kaprisli ve memnuniyetsiz müşterileri bir nebze olsun mutlu edebilmek için siparişlerini çok hızlı bir şekilde hazırlamamız gerekiyor.

Snack Truck Fever'da tamamlamamız gereken 100 adet bölüm mevcut ve bu bölümler basitten zora gidecek şekilde tasarlanmış. İşler zorlaştığında bonusları ve güçlendiricileri kullanarak ilerleyişimizi hızlandırabiliyoruz. Bıçaklar, spatula, sünger ve mikser olmak üzere farklı görevlere hizmet eden birçok yardımcı bonus bizleri bekliyor. Bunları akılcı bir şekilde kullanıp toplayacağımız puanı artırabiliyoruz.

Büyük küçük demeden herkesin keyifle oynayabileceği bir oyun olan Snack Truck Fever hem grafik, hem oynanış hem de oyun süresi olarak tatminlik hissi yaratmayı başarıyor. Eşleştirme oyunlarına merakınız varsa bu oyunu denemenizi tavsiye ediyoruz.

Emircan Erdoğan

Snack Truck Fever

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME

Snack Truck Fever, iOS cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir bulmaca oyunu.

Snack Truck Fever, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir eşleştirme oyunu olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyun Square Enix imzası taşıyor ve oyunculara hayli eğlenceli bir oyun deneyimi yaşatıyor.

Oyunumuza girdiğimizde karşımıza rengarenk ve bol animasyonlu bir arayüz çıkıyor. Hem bölüm tasarımları hem de aksiyonlar esnasında karşımıza çıkan animasyonlar son derece etkileyici bir oyun deneyimi yaşamamızı sağlıyorlar.

Oyundaki temel amacımız diğer eşleştirme oyunlarında görmeye alışkın olduğumuz türden. Aynı objeleri yan yana getirmek ve ekrandaki tüm objeleri bu şekilde bitirmek. Bunu yapamabilmek için parmağımızı ekranda sürüklememiz gerekiyor. Yerini değiştirmek istediğimiz yiyeceklerin üzerine tıklayarak hareket etmelerini sağlayabiliyoruz.

Snack Truck Fever'da tam tamına 100 bölüm mevcut ve bu bölümler kolaydan zora ilerleyecek şekilde sıralanmış. Neyse ki zor bölümleri geçebilmek için faydalanabileceğimiz farklı türde bonuslar ve güçlendiriciler var.

Snack Truck Fever'da dilersek arkadaşlarımıza karşı da mücadele edebiliriz fakat tekli oyuncu modu da epey keyifli. Genel olarak başarılı bir oyun olarak nitelendirebileceğimiz Snack Truck Fever, eşleştirme oyunları oynamaktan keyif alan oyunseverlerin denemesi gereken bir seçenek.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Shrek Sugar Fever

    Shrek Sugar Fever, şekerlerle dolu bölümler sunan Android bulmaca oyunu.
  • Candies Fever!

    Candies Fever! karşımıza her yaştan oyunseverin beğeniyle oynayabileceği bir beceri oyunu olarak çıkıyor.
  • Candy Fever

    Candy Fever, şekerleri toplayarak ilerlediğiniz klasik üçlü eşleştirme oyunu.
  • Slots Fever

    Slots Fever tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz dinamik tasarımlı bir şans oyunu.
  • Birzzle Fever

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Brain Fever: Logic Challenge

    Dört işlemi ve oyunu birleştirerek zihinsel aritmetik yapın.
  • Brain it on the truck!

    Brain it on the truck!, çizim yaparak ilerlediğiniz fizik tabanlı bulmaca oyunu.
  • Logo Quiz Fever

    Otomobiller, müzik, film ve oyunlar gibi çeşitli logolar bulabilir misin?