Snake '97

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,323 TOPLAM İNDİRME
2.2 MB DOSYA BOYUTU

Klasik Snake oyununun Android cihazlara uyarlanmış versiyonu

Nokia telefonları yıllarca elimizden bırakamamıza yol açmış klasik Snake oyunu bu uygulamayla Android telefonlara geri dönüyor. Orjinal bir Nokia telefonda oynuyormuşuz hissi yaratan uygulama en başarılı Snake uygulamalarından.

Orjinal özellikleri birebir barındıran uygulama küçük artılara da sahip:

  • Orjinal eski tip kontroller, Nokia tuş takımı üzerinden oyunu oynama
  • Orjinal sesler
  • 9 adet orjinal, 2 adet ilave zorluk derecesi
  • Resetlenemeyen skor listesi
Can Erdil Şentürk

Snake '97

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME
21.4 MB DOSYA BOYUTU

Snake '97 klasik yılan oyunun iOS cihazlara uyarlanmış halidir

Snake '97 90'lı yıllarda Nokia cep telefonlarında oynadığımız klasik yılan oyununu iOS işletim sistemini kullanan iPhone ve iPad'lerimize taşıyan bir mobil oyundur.

İlk snake oyununun birebir kopyası olan bu iOS versiyonu bize aynı eğlenceyi sunabilmekte. Hem görsel olarak hem de ses olarak orjinal öğeleri kullanan yapım yine aynı derece bağımlılık yapıcı.

Snake '97'de temel amacımız küçük bir solucana benzeyen bir şekilde kontrolünü devraldığımız yılanımızı ekranda noktalar şeklinde yer alan sineklere doğru yönlendirerek sinekleri yemesini ve büyümesini sağlamak ve en yüksek puanı elde etmek.Dikkat etmemiz gereken temel öğe kendi kuyruğumuzu ısırmamak, yoksa oyun sonlanmakta. Bu iş başta oldukça kolay olsa da yılanımız uzadıkça oyun zorlaşıyor ve yılanın hareketleri de hızlanıyor. Bu nedenle büyük bir dikkatle oyuna odaklanmamız gerekiyor.

Daha Flappy Bird ortada yokken mobil oyunların kralı olan yılan bu yapımla tekrar geri dönmekte. Snake '97 beraberinde farklı seçeneklerde getirmekte. Oyunda 9 adet orjinal 3 adet de ekstra zorluk seviyesi, tam ekran olarak oynama seçeneği, Nokia 5110, 3210. 8210. 8850 telefonlara özel olan 4 farklı klasik oyun modu seçeneği yer almakta.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Snake King

    Snake King, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir snake oyunudur.
  • Snake Rewind

    Snake Rewind, klasik Snake oyununun yenilenmiş versiyonudur
  • Bubble Snake

    Bubble Snake, klasik yılan oyunu üzerinde değişiklikler yapılarak hazırlanan farklı, renkli ve eğlenceli bir Android beceri oyunudur.
  • Killer Snake Lite

    Killer Snake Lite bol adrenalin dolu bir Android oyunudur
  • Snake Off

    Snake Off, Android cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz online yılan oyunu.
  • Snake io APK

    Snake io APK, klasik yılan oyununu online ve farklı modlarla oynanan çok daha heyecanlı sürümü. Yılan oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz de oynanıyor.
  • Snake Game

    Snake Game, klasik yılan oyununu oynamayı özleyenler için geliştirilen eğlenceli ve ücretsiz bir Android yılan oyunu.
  • Snake Towers

    Snake Towers, bilinen ilk mobil oyunlardan biri olan yılan oyununun güncellenmiş bir hali olarak Android platformunda karşımıza çıkıyor.