Snake for iOS 7

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
52 TOPLAM İNDİRME

Snake for iOS 7 ile yılan oyunu yeni iOS cihazlarınıza taşınıyor

Snake for iOS 7 bize 90'lı yılların sonunda Nokia'nın klasik telefonları olan 3310 ve 3210 gibi cep telefonlarında oynadığımız yılan oyununu iOS işletim sistemini kullanan yeni iPhone ve iPad'lerimizde oynama imkanı sunan bir mobil oyundur.

Ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir oyun olan Snake for iOS 7 orjinal adı Snake olan telefon oyununu yeni dokunmatik iOS cihazlarla uyumlu hale getiriyor ve gelişmiş özellikleri de beraberinde getiriyor. Oyunda temel amacımız oyuna bir solucan olarak başlayan yılanımızın ekrandaki sinekleri yemesini sağlamak ve yılanımızı olabildiğince büyütmektir. Bu iş başlangıçta kolay olsa da oyunda ilerledikçe işimiz daha da zorlaşıyor ve oyun daha da heyecanlı hale geliyor.

Snake for iOS 7'yi iOS 7 cihazlarınızda oynayabileceğiniz gibi iOS 6 ve daha üst versiyonlarına sahip Apple cihazlarınızda da oynayabiliyorsunuz. Klasik yılan oyunun yeni bir arayüzle birleştiren Snake for iOS 7 bize farklı arkaplanlardan birini seçebilme imkanı veriyor. Ayrıca oyunda liderlik panosu bulunmakta ve bu panoda aldığımız yüksek puanları arkadaşlarımızla karşılaştırabiliyoruz. Aldığımız yüksek puanları Facebook, Twitter, e-posta ve SMS gibi yollarla uygulama içerisinden paylaşabilmekteyiz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Quickgets Snake

    Quickgets Snake, klasik yılan oyununu iOS Bildirim Merkezi'ne taşıyor.
  • Snake '97

    Snake '97 klasik yılan oyunun iOS cihazlara uyarlanmış halidir
  • Snake Towers

    Snake Towers, mobil oyun platformunda klasikleşen yılan oyununun güncel bir versiyonu olarak iOS platformunda karşımıza çıkıyor.
  • Snake Rewind

    Snake Rewind klasik Snake oyununun günümüz mobil cihazlarına uyarlanmış halidir
  • Snake 2k Free

    Snake 2k Free ile klasik yılan oyununu iPhone'larınızda oynayabilirsiniz.
  • Snake Off

    Snake Off, iPhone ve iPad'inizde online oynayabileceğiniz yılan oyunu.
  • Snake Bricks

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Snake VS. Colors

    Sürükleyici etkisiyle dikkat çeken bir beceri oyunu