Snake Off

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
66 TOPLAM İNDİRME
6 MB DOSYA BOYUTU

Snake Off, Android cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz online yılan oyunu.

Snake Off, Nokia telefonların popüler oyunu yılanın yeni nesil cihazlara uyarlanmış sürümü. Klasik yılan oyununda olduğu gibi ekranın belli noktalarında çıkan yemleri yiyerek büyümeye çalışıyoruz. Farklı olarak tek değiliz.

Android platformunda ücretsiz indirilmeye açılan yeni yılan oyununda oldukça geniş bir haritada bizim gibi büyümeye çalışan yılanlarla karşı karşıya geliyoruz. Bilindik şekilde büyümemizi sürdürürken yılanlara dokunduğumuz anda oyuna veda ediyoruz.

Basit kontrol sistemiyle telefonda da rahat, keyifli oynanış sunan oyunda iki mod yer alıyor. Sonsuz modda diğer yılanlara değmediğiniz sürece oyun sonlanmıyor. Süre modunda da 5 dakika içerisinde en uzun yılan olmayı başaran oyuncu oyunu kazanıyor.

Erkan Calp

Snake Off

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

Snake Off, iPhone ve iPad'inizde online oynayabileceğiniz yılan oyunu.

Snake Off, eskiden Nokia telefonların ekranını süsleyen popüler yılan oyununun online oynanabilir sürümü. Klasik yılan oyunundan farklı olarak olabildiğince büyük bir haritada dolaşarak büyümeye çalışıyoruz.

iOS platformuna da ücretsiz gelen yeni nesil yılan oyununda sonsuz ve süre sınırlı olmak üzere iki seçeneğimiz var. Sonsuz modu seçtiğimizde haritada dolaşan yılanlara dokunmadığımız sürece oyun bitmiyor. Süre sınırlı diğer modda büyümek için 5 dakika süremiz var. Bu süre sonunda en fazla büyümeyi başaran oyuncu birinciliği alıyor.

Yeni yılan oyununda kontroller oldukça basit. Yılanı renkli noktalara yönlendirmek için sol alttaki analoğu kullanıyoruz. Sağ alttaki diğer butona basılı tuttuğumuzda da kısa süreliğine hızlanma sağlıyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Snake King

    Snake King, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir snake oyunudur.
  • Snake Rewind

    Snake Rewind, klasik Snake oyununun yenilenmiş versiyonudur
  • Bubble Snake

    Bubble Snake, klasik yılan oyunu üzerinde değişiklikler yapılarak hazırlanan farklı, renkli ve eğlenceli bir Android beceri oyunudur.
  • Snake '97

    Klasik Snake oyununun Android cihazlara uyarlanmış versiyonu
  • Killer Snake Lite

    Killer Snake Lite bol adrenalin dolu bir Android oyunudur
  • Snake io APK

    Snake io APK, klasik yılan oyununu online ve farklı modlarla oynanan çok daha heyecanlı sürümü. Yılan oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz de oynanıyor.
  • Snake Game

    Snake Game, klasik yılan oyununu oynamayı özleyenler için geliştirilen eğlenceli ve ücretsiz bir Android yılan oyunu.
  • Snake Towers

    Snake Towers, bilinen ilk mobil oyunlardan biri olan yılan oyununun güncellenmiş bir hali olarak Android platformunda karşımıza çıkıyor.