Snake Walk

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME

Snake Walk keyifli bir bulmaca deneyimi sunan ücretsiz bir Android oyunudur.

Snake Walk son derece basit bir yapıya sahip olmasına rağmen bağımlılık yaratan bir atmosfer sunan, eğlenceli bir bulmaca oyunudur.

Oyunda son derece basit gibi görünen fakat birkaç bölüm sonra aslında öyle olmadığı anlaşılan bir göreve hizmet ediyoruz. Ekranda bize sunulan tablodaki tüm turuncu kutuların üzerinden geçip onları yok etmemiz gerekiyor. Dikkat ederseniz kutuların hepsi turuncu değil. Kırmızı kutular sabit ve onlara herhangi bir müdahalede bulunamıyoruz. Kırmızı kutulara denk geldiğimiz zaman etraflarından dolaşmamız gerekiyor ki oyunun asıl noktası da bu zaten.

Snake Walk’ta çok sayıda farklı tasarımlı bölüm bulunmakta. Bulmacaları tam olarak çözerek üç yıldızın hepsini almaya çalışıyoruz. Elbette düşük yıldız aldığınız bölümleri tekrar tekrar oynayarak yıldız sayısını artırabilirsiniz.

Akıl ve bulmaca oyunları dikkatinizi çekiyorsa Snake Walk’u mutlaka oynamanız gerektiğini düşünüyorum.

Emircan Erdoğan

Snake Walk

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
16.7 MB DOSYA BOYUTU

Snake Walk bulmaca oyunları oynamaktan keyif alan herkesin mutlaka denemesi gereken yapımlardan bir tanesi.

Snake Walk özellikle bulmaca oyunlarından hoşlanan oyunseverlerin mutlaka denemesi gereken yapımlardan bir tanesi. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz Snake Walk’ta farklı tasarımlara sahip bölümleri tamamlamaya çalışıyoruz.

Oyunda toplamda 100 farklı bölüm bulunuyor ve bu bölümler kademeli olarak artan bir zorluk seviyesi sunmakta. İlk bölümler göreceli olarak daha kolay olsa da birkaç bölüm sonra oyun gerçek performansını sergilemeye başlıyor. Oyundaki temel amacımız ekranda yer alan tablodaki turuncu renklerin üzerinden geçerek onları yok etmek. Kırmızı kutular sabit durmakta. Dolayısıyla onların arasından geçmeye çalışıyoruz.

Çok fazla bir hikaye derinliği ve oyun çeşitliliği getirmese de Snake Walk boş vakitleri değerlendirmek için oynanabilecek keyifli bir oyun. Siz de zihin oyunlarından hoşlanıyorsanız Snake Walk’u oynamanızı tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Noom Walk

    Noom Walk, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz güzel ve başarılı bir adım sayma uygulamasıdır.
  • The Walk: Fitness Tracker Game

    The Walk: Fitness Tracker Game ile yürüşlerinizi eğlenceli hale getirebilirsiniz
  • Walk Band: Piano ,Guitar, Drum

    Walk Band, Android mobil cihazlar için geliştirilmiş müzik besteleme ve enstrüman simülatörü uygulamasıdır.
  • Snake King

    Snake King, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir snake oyunudur.
  • Snake Rewind

    Snake Rewind, klasik Snake oyununun yenilenmiş versiyonudur
  • Snake Clash APK

    Oyuncuların diğer yılanları yiyip büyümeye çalıştığı Snake Clash APK, mobil cihazlarda IO oyun deneyimini oyunculara sunuyor.
  • Snake io APK

    Snake io APK, klasik yılan oyununu online ve farklı modlarla oynanan çok daha heyecanlı sürümü. Yılan oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz de oynanıyor.
  • Snake '97

    Klasik Snake oyununun Android cihazlara uyarlanmış versiyonu