Snapfish

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
900 TOPLAM İNDİRME
3.8 MB DOSYA BOYUTU

Snapfish ile Android cihazınızdaki fotoğrafları kolayca yönetebilir, web servisinde yedekleyebilirsiniz.

Snapfish uygulaması, Android cihazlarda kullanabileceğiniz bir fotoğraf ve resim yönetimi uygulaması. Aslında Hewlett Packard tarafından sahip olduğunuz fotoğrafların bastırılması ve evinize kadar getirilmesi için tasarlanmış olan uygulama, bu özelliğini sadece ABD’de sunduğu için Türkiye’deki kullanıcılarımız resim yönetimi imkanlarından faydalanabileceklerdir.

Ücretsiz olan ve kolay kullanılır sade bir arayüze sahip olan uygulama, cihazınızda bulunan fotoğrafların organize bir zaman tünelinde görüntülenmesine imkan tanıyor. Ayrıca sınırsız adette Snapfish hesabına resim yükleme imkanı veren uygulama sayesinde fotoğraflarınızı her zaman mobilden ya da internet üzerinden görüntüleyebiliyorsunuz.

Arkadaşlarınızla paylaşmak istediğiniz fotoğraflar olursa gerekli paylaşım butonları da uygulamada yer alıyor ve böylece hemen paylaşımınızı gerçekleştirebiliyorsunuz. ABD’deki kullanıcılar evlerine servis edilecek şekilde fotoğraflarının bastırılması talimatını da cüzi ücretlerle verebilirler.

Sık sık fotoğraflarınızı kontrol ediyor ve yedekliyorsanız kullanabileceğiniz kaliteli uygulamalardan birisi olarak önerebilirim. Ancak bizim testlerimizde karşılaşmasak da bazı kullanıcıların Android cihazlarında zamansız kapanma gibi sorunların yaşanabildiği de kullanıcıları tarafından aktarılıyor.

Yiğit Ekim Demir

Snapfish

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
127 TOPLAM İNDİRME

Snapfish uygulamasını kullanarak hem fotoğraflarınızı yazdırabilir, hem de iOS cihazınızdaki tüm resimleri kolayca yönetebilirsiniz.

Snapfish uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcılarının sahip oldukları fotoğrafları kolayca yazdırabilmeleri için Hewlett Packard tarafından hazırlanmış bir uygulama. Her ne kadar bastırılan fotoğraflara sahip olabilmek için ABD’de yaşamanız gerekse de, hem yurtdışında yaşayan ziyaretçilerimiz için oldukça değerli bir uygulama olacaktır hem de sahip olduğu diğer özellikler ile Türkiye’de ikamet eden kullanıcıları da sevindirecektir.

Çok kolay kullanılır bir arayüz ile ücretsiz olarak gelen uygulama, cihazınızdaki fotoğrafları bir zaman tünelinde kolayca bulabileceğiniz şekilde size sunuyor. Ayrıca diğer fotoğraf uygulamalarının hesaplarında bulunan fotoğraflarınızla da senkronize olabilen uygulama, böylece bir fotoğraf yönetim merkezi haline geliyor.

Snapfish hesabınıza sınırsız fotoğraf yükleme özelliğini kullanabileceğiniz gibi hem mobilden hem de web arayüzünden yüklediğiniz tüm fotoğraflara hemen ulaşabiliyorsunuz ve fotoğraflarınızın silinmesi gibi durumlarla karşılaşmak pek de mümkün değil.

Dilerseniz uygulamada yer alan fotoğraflarınızı sosyal ağlarda bulunan arkadaşlarınızla da paylaşabilirsiniz. Dolayısıyla uygulamanın ABD’de yaşayanlar için yazdırılmış fotoğrafların kapıya kadar getirilmesi servisinin yanında dünyanın her yanından kullanıcılara iyi bir medya yönetim uygulaması olarak da sunulduğunu söyleyebilirim.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında