Snapimals: Discover Animals

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

Snapimals: Discover Animals kendi hayvanat bahçenizi kurabileceğiniz bir mobil oyun

Snapimals: Discover Animals hayallerinizdeki doğal yaşam parkını tasarlamanıza imkan tanıyan ve sevimli hayvanları bu parka yerleştirmenize imkan tanıyan bir mobil hayvanat bahçesi oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefonlarınıza ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Snapimals: Discover Animals'da kendi dünyamızı yaratabiliyoruz. Snapimals: Discover Animals kapalı kafesler arkasına hayvanları hapsederek bir hayvanat bahçesi oluşturduğunuz bir oyun değil; oyunda bir açık hava doğal yaşam müzesi oluşturuyorsunuz ve bu müzede hayvanlar özgürcfe dolaşabiliyorlar.

Snapimals: Discover Animals'da bize bir ada verilmekte ve bu adayı çeşitli yapılarla süsleyebiliyoruz. Ayrıca adanın içerisinde gezinti yaparak hayvanları doğal hayatları esnasında keşfedebiliyoruz. Oyunun temel amacı da en güzel hayvan fotoğraflarını çekmek üzerine kurulu. Doğal yaşam parkımızda elimizde kamerayla en ilginç doğal yaşam karelerini çekebiliyoruz. 

Snapimals: Discover Animals içinde dinozorlar gibi tarih öncesi yaratıklara da yer veriliyor. Oyundaki hayvanlarla etkileşim kurabiliyor ve onlarla oyun oynayabiliyoruz.

Snapimals: Discover Animals sevimli animasyonlarla ve göze hoş görünen grafiklerle süslenmiş bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

Snapimals: Discover Animals

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
95.9 MB DOSYA BOYUTU

Snapimals: Discover Animals mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir hayvanat bahçesi oyunudur

Snapimals: Discover Animals oyunculara dünyanın en görkemli doğal yaşam parkını tasarlama ve bu park içerisindeki sevimli hayvanlarla etkileşime girebilme imkanı veren bir mobil hayvanat bahçesi oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Snapimals: Discover Animals'da oyunculara bir egzotik ada verilerek bu adayı bir doğal yaşam müzesine dönüştürmeleri isteniyor. Oyun içerisinde maymunlar, kutup ayıları, foklar ve hatta dinozorlar gibi hayvanları bu müzeye yerleştirebiliyoruz. Sahip olduğumuz doğal yaşam müzesinin bir hayvanat bahçesinden farkı ise bu müzenin hayvanların parmaklıklar arkasına kapatıldığı bir yer değil hayvanların özgürce dolaşabildiği bir doğal alan olması.

Snapimals: Discover Animals'da doğal yaşam parkımızı biz inşa etmekteyiz. Parkımızı farklı binalarla süsleyebilmekteyiz. Bu parkın içerisinde gezinti yapmamız ve hayvanlarla etkileşim kurabilmemiz mümkün. Oyunumuzun temel amacı ise hayvanların doğal hayatlarından fotoğraflar çekerek en ilginç kareyi yakalamak. Snapimals: Discover Animals sevimli animasyonlarla ve göze hoş görünen grafiklerle süslenmiş bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sea Animals Truck Transport Simulator

    Deniz hayvanları taşıyacağız.
  • Kids Animals Jigsaw Puzzles

    Kids Animals Jigsaw Puzzles, çocuklarınızın hayvan isimlerini öğrenmesini sağlayan eğitici ve eğlenceli bir Andorid bulmaca oyunu.
  • Survivor Animals

    Survivor Animals, küp şeklinde hayvancıkları kontrol edip ve taşlardan kaçırıp ilerleyerek en uzun süre hayatta kalmaya çalışacağınız eğlenceli bir Android aksiyon oyunu.
  • Animals vs. Mutants

    RPG ve takım savaş oyunu dinamiklerini harmanlayan Animals vs. Mutants, Güney Kore'nin Netmarble ekibinin batıya açıldığı ilk mobil oyun.
  • Brawling Animals

    Harika deneyim sunan bir aksiyon oyunu
  • Marblelous Animals

    Hayvanların özgür yaşam yerlerini koruyun.
  • Ship Sim 2019

    Mobildeki en iyi gemi simülasyon oyunu
  • ID Please

    Harika deneyim sunan bir simülasyon oyunu