SnapPea

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
10,745 TOPLAM İNDİRME

SnapPea ile bilgisayarınız üzerinden Android verilerini kolayac kontrol edebilirsiniz.

Not: SnapPea yazılımı üreticisi tarafından sonlandırıldığı için indirme bağlantısı kaldırılmıştır. Alternatif yazılımlar için dosya ve disk yöneticileri kategorisine göz atabilirsiniz.

SnapPea bilgisayarınız aracılığıyla Android telefonunuz üzerinde bulunan verileri yönetmenize olanak tanıyan ücretsiz ve kullanışlı bir programdır.

Program sade ve kolay kullanımlı arayüzü sayesinde her seviyeden bilgisayar kullanıcısı tarafından rahatça kullanılabilir.

Telefonunuzu veri kablosu veya WiFi üzerinden bilgisayarınıza bağladıktan sonra, mesajlarınızı, kişilerinizi, müziklerinizi, videolarınızı, fotoğraflarınızı, uygulamalarınızı ve diğer tüm verileri görüntüleyebilir ve düzenleyebilirsiniz.

Ayrıca SnapPea yardımıyla telefonunuz üzerinde bulunan tüm verileri kolayca yedekleyebilirsiniz. Bunun dışında telefon üzerinde bulunan dahili bellek ve SD kartla ilgili tüm bilgileri görüntüleyebilirsiniz.

Telefonunuzda bulunan tüm kişi listesini görüntüleyebilir ve e-posta, web adresi gibi diğer ayrıntıları kolayca düzenleyebilirsiniz. Telefonunuz bilgisayarınıza bağlıyken yeni mesajlar gönderebilirsiniz.

Sonuç olarak Android işletim sistemine sahip bir telefonunuz varsa SnapPea'yi mutlaka denemenizi öneriyorum.

Not: Bilgisayarınız ile telefonunuz arasında senkronizasyon işlemini gerçekleştirmek için hem bilgisayarınızda hemde mobil cihazınızda yazılımın kurulu olması gerekmektedir.

Can Çevrim

SnapPea

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4,015 TOPLAM İNDİRME

SnapPea ile Android işletim sistemine sahip cihazınızı bilgisayarınız üzerinden kontrol edebilirsiniz.

Bilgisayarınızdan Android telefonunuz üzerindeki verileri kontrol etmenize olanak tanıyan SnapPea adlı Windows programını kullanabilmeniz için telefonunuzda da bulunması gereken SnapPea uygulamasıdır.

Uygulama sayesinde bilgiyarınız üzerinden kolayca telefonunuz üzerindeki verileri yedekleyebilir, uygulamalarınıza erişebilir, video ve resimlerinizi görüntüleyebilir ve müziklerinizi dinleyebilirsiniz.

Ayrıca Wi-Fi aracılığıyla bilgisayarınızdan telefonunuza bağlantı kurmanıza da izin veren SnapPea uygulaması ile cep telefonunuzdan mesaj gönderir gibi bilgisayarınız üzerinden mesajlaşabilirsiniz.

Not: Bilgisayarınız ile telefonunuz arasında senkronizasyon işlemini gerçekleştirmek için hem bilgisayarınızda hem de mobil cihazınızda yazılımın kurulu olması gerekmektedir.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • iSyncr

    iSyncr ile iTunes kütüphanenizi Android cihazınıza aktarabilirsiniz
  • AML Free Disk Defrag

    Disk üzerindeki dosya dağınıklığı sonucunda oluşan performans düşüklüğünü ortadan kaldırmanıza yardımcı olan ücretsiz ve alternatif bir disk birleştirme aracı.
  • Apowersoft Phone Manager

    Apowersoft Phone Manager akıllı telefonunuza dosya atmanıza veya telefonunuzdan dosya almanıza yardımcı olan bir programdır
  • iFreeUp

    iFreeUp, bilgisayarınızı kullanarak iPhone ve iPad'lerinizin temizliğini yapabilmenize ve böylelikle iOS cihazlarınızın performansını arttırmanıza yardımcı olan yararlı ve ücretsiz bir yazılım.
  • urDrive

    urDrive, Kingston USB bellekler üzerinde gerçekleştireceğiniz dosya depolama işlemlerini yönetebileceğiniz ücretsiz bir yardımcı programdır.
  • CompactGUI

    CompactGUI, oyun dosyası boyutu küçültme işini kolayca gerçekleştirebilmenize yardımcı olan bir dosya sıkıştırma aracı
  • Folder Sync

    Folder Sync klasörlerinizi kolayca yedeklemenize yardımcı olan bir yazılımdır
  • Tenorshare Partition Manager

    Tenorshare Partition Manager adlı yardımcı program ile dosya sistemini, bölüm etiketlerini ve sürücü harflerini kolayca değiştirebilirsiniz.