Snaps!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
238 TOPLAM İNDİRME

Snaps! uygulaması ile Android cihazlarınızda çektiğiniz fotoğraflarınızı çok daha eğlenceli ve komik hale getirebilirsiniz.

Snaps! uygulaması, Android kullanıcılarının fotoğraf düzenleme işlemleri için kullanabilecekleri uygulamalardan bir tanesi ancak tamamen eğlenceli fotoğraflar yaratmak üzerine kurulduğu için temel olarak fotoğraflarınıza bir kaç saniye içerisinde eğlenceli nesneler ve objeler yerleştirmekte kullanılıyor. Profesyonel bir düzenleme uygulaması olmadığı için, çok büyük beklentilere sahip olmamalısınız ancak arkadaşlarınızla bir kaç eğlenceli fotoğraf paylaşmak isterseniz kullanabilirsiniz.

Uygulamanın arayüzü de fonksiyonları kadar basit ve anında istediğiniz nesneleri yerleştirebilmenizi sağlıyor. Sadece bir değil birden fazla nesne veya etiket eklemenize olanak sağlıyor ve bu eklenebilen şeyler hayvanlardan tutun da popüler kişilere kadar oldukça fazla çeşitlilik gösteriyorlar. Dolayısıyla, fotoğraflarınıza ekleyeceğiniz farklı seçenekler sayesinde onları çok daha keyifli hale getirebilirsiniz.

Tahmin edebileceğiniz gibi, uygulamada hazırladığınız fotoğraflarınızı sosyal ağlardaki arkadaşlarınızla ve ailenizle paylaşabilmeniz için ihtiyaç duyacağınız gerekli sosyal paylaşım butonları da yer alıyor.

Uygulamayı kullanırken kendi üyeliğiniz de mevcut oluyor ve böylece diğer arkadaşlarınızı takip edebiliyor ya da onlar tarafından takip edilebiliyorsunuz. Herhangi bir fotoğrafınızı paylaştığınızda, bu zaman tünelinizde görünür olacaktır ve dilerseniz siz de diğerlerinin zaman tünellerinde paylaştıklarını kolayca görebilirsiniz.

Elbette cihazınızda bulunması mecburi olan çok önemli uygulamalardan bir tanesi değil ancak standart fotoğraf düzenleme ve efektlendirme uygulamalarından sıkıldıysanız kesinlikle göz atmayı unutmamanızı öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

Snaps!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
151 TOPLAM İNDİRME

Snaps! uygulaması sayesinde iPhone ve iPad cihazlarınızda kolayca eğlenceli ve komik fotoğraflar oluşturabilirsiniz.

Snaps! uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz eğlenceli fotoğraf düzenleme uygulamalarından bir tanesi diyebilirim. Uygulamanın temel amacı fotoğrafları daha profesyonel ve düzgün hale getirmek değil, tam tersi şekilde eğlenceli nesneler, objeler, ünlüler, hayvanlar ve diğer eklentileri katarak onları daha komik hale getirmek. Dolayısıyla eğer profesyonel görünen fotoğraflar elde etmek için bir uygulama arıyorsanız size göre değil ancak komik fotoğraflar elde etmek için biçilmiş kaftan diyebilirim.

Uygulamanın temel özellikleri şu şekilde listelenmiş;

  • Fotoğraflara etiket ekleyebilme
  • Ünlüleri, oyuncuları ve müzisyenleri ekleyebilme
  • Yaratıcı ve yüksek kaliteli görseller kullanma
  • Sosyal ağ hesaplarınızdan kolayca paylaşma
  • Toplam beğenileri kolayca görme
  • Takip etme ve takip edilebilme

Uygulamanın arayüzü tüm işlemleri kolay yoldan gerçekleştirebilmeniz için oldukça sade ve anlaşılır bir şekilde hazırlanmış. Vadedilen etiket ve nesneler sürekli olarak güncelleniyorlar ve bu nedenle uygulamayı kullanırken sürekli olarak aynı şeylerle vakit öldürmek zorunda kalmıyorsunuz.

Ücretsiz olarak kullanabileceğiniz uygulama, bu konuda herhangi bir sınır bulundurmuyor ve dilediğiniz kadar faydalanarak arkadaşlarınızla eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. En azından bir defa göz atmanız gereken uygulamalardan bir tanesi olduğuna inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında