Snes9x EX

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
123 TOPLAM İNDİRME
1.14 MB DOSYA BOYUTU

Snes9x EX mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir SNES emülatörüdür

Snes9x EX eğer 90'lı yıllarda Nintendo'nun bir hayli popüler olan oyun konsolu SNES'te oynadığınız oyunları mobil cihazlarınızda oynamak isterseniz faydalanabileceğiniz bir emülatör.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir SNES emulator uygulaması olan Snes9x EX temel olarak eskiden televizyonlara bağladığımız SNES - Super Nintendo Entertainment System oyun konsolu üzerinde oynadığımız oyunların Android işletim sistemi üzerinde çalışmasını sağlayan bir yardımcı araç. Hatırlanacağı üzere SNES, Super Mario başta olmak üzere, Street Fighter, NBA Jam, Contra, Earthworm Jim, Castlevania, Mortal Kombat, Final Fantasy, Ninja Turtles, Donkey Kong, Mega Man, Zelda oyunlarını evlerimizde oynamamızı mümkün kılmış bir oyun konsoluydu. İşte bu eğlenceli oyunları Snes9x EX ile Android cihazınızda da oynayabilirsiniz.

Snes9x EX ile sahip olduğunuz oyun ROM dosyalarını Android cihazınıza kopyaladıktan sonra emülatör içerisinden bu ROM'ları çalıştırabilirsiniz. Snes9x EX, klasik SNES kontrol cihazınının yön ve aksiyon tuşlarını dokunmatik kontrollere dönüştürüyor ve oyunları bu dokunmatik kontrolleri kullanarak oyanayabiliyorsunuz. Emülatör oyunları kaydetmenize ve geri yüklemenize de imkan vermekte.

Snes9x EX ile zip dosyalarının içerisinde sıkıştırılmış olan veya açık haldeki .smc, .sfc, .fig ve .1 formatındaki oyunları oynayabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Snes9x EX

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
54 TOPLAM İNDİRME
0.56 MB DOSYA BOYUTU

Snes9x EX mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir SNES editörüdür

Snes9x EX eğer zamanında televizyonlarınıza bağladığınız Nintendo SNES - Super Nintendo Entertainment System oyun konsolunda oynadığınız oyunları yeni nesil mobil cihazlarınızda oynamak isterseniz faydalanabileceğiniz bir emülatör olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir SNES emulator yazılımı olan Snes9x EX temel olarak SNES oyunlarına iOS işletim sisteminde çalışmalarını sağlayacak bir altyapı sunuyor. 90'lı yıllarda gayet popüler olan SNES oyun konsollarında Super Mario, Street Fighter, Mortal Kombat, Zelda, Final Fantasy, NBA Jam, Contra, Earthworm Jim, Castlevania, Ninja Turtles gibi oyunları oynayabiliyorduk. Snes9x EX ile artık bu oyunları iOS cihazımıza taşıyoruz.

Snes9x EX, SNES oyun kontrolcüsündeki tuşları ve yön tuşlarını dokunmatik kontrollerle uyumluy hale getiriyor. Emülatör save dosyaları oluşturmanızı ve bu sayede oyunları kaydetmenizi mümkün kılıyor. Snes9x EX ile SNES oyunlarını oynayabilmek için bu oyunların ROM dosyalarına sahip olmanız gerekiyor. Emülatör zip arşivi içerisine yerleştirilmiş ya da açık haldeki .smc. .sfc, .fig ve  .1 formatlarındaki oyunları destekliyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • SpeakerPhone Ex

    SpeakerPhone Ex uygulaması ile Android cihazlarınıza gelen çağrıları otomatik olarak yanıtlamaya başlayın.
  • Slime Smasher EX

    Slime Smasher EX, reflekslerinizi konuşturmanız gereken Android oyunlarından biri.
  • Hack Ex

    Hack Ex, kullanıcıların diğer kullanıcıların hesaplarını hackleyerek paralarını kendi hesabına transfer edeceği oldukça heyecanlı bir Android oyunudur.
  • Deus Ex GO

    Deus Ex GO, SQUARE ENIX tarafından geliştirilen sıra tabanlı bulmaca - gizlilik oyunu.
  • GO Launcher EX

    GO Launcher EX, Android işletim sistemine sahip telefonunuz için bir çok geliştirilmiş uygulamayı içerisinde barındıran bir uygulamadır.
  • Pokémon Masters EX

    Pokémon Masters EX Android oyununda efsane Pokemon oyuncuları çarpışıyor.
  • Cool Light - Go Launcher EX

    Cool Light, Android cihazları üzerinde Go Launcher EX uygulamasını kullanan kulanıcıların ücretsiz olarak yararlanabileceği sade ve modern bir tema uygulamasıdır.
  • Deus Ex: The Fall

    Deus Ex: The Fall, Android kullanıcılarının akıllı telefon ve tabletleri üzerinde oynayabilecekleri üç boyutlu grafiklere sahip etkileyici bir aksiyon oyunudur.