Sniper Arena

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
295 TOPLAM İNDİRME

Sniper Arena, gerçek oyunculara karşı oynadığınız online keskin nişancı (sniper) oyunu.

Sniper Arena, dünya genelinde en iyi keskin nişancıları bir araya getiren aksiyon yüklü bir mobil oyun. Android platformuna ücretsiz çıkış yapan keskin nişancı (sniper) oyununda geniş haritalarda teke tek veya takımlar halinde kapışıyorsunuz. Tek atışla düşmanlarınızı temizleyebildiğiniz gibi dikkatsiz olursanız onlarla aynı kaderi paylaşıyorsunuz.

Tanıtım görsellerinden biraz daha düşük kalitede görsellerle bizleri karşılamasıyla biraz üzen sniper oyununda deatmatch, takım halinde deatmatch ve 8 gerçek oyuncuya kadar haritada kapışma fırsatı sunan domination olmak üzere üç mod yer alıyor. Hangi modda oynarsanız oynayın sıralamaya girebilmek için mücadele ediyorsunuz. Maçlara girmeden oyuncu eşleştirmesi yapıldığından, canlı sohbet seçeneği de olduğundan aktif internet bağlantınızın olması gerekiyor.

Günlük görevler de içeren oyunda maç kazandıkça yeni ekipmanların kilidini açıyorsunuz. Birçok keskin nişancı tüfeği, mühimmat, kamuflaj ve özel ekipman mağazada yer almakta.

Erkan Calp

Sniper Arena

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
56 TOPLAM İNDİRME
178 MB DOSYA BOYUTU

Sniper Arena, iPhone ve iPad ile uyumlu ücretsiz oynanabilen online keskin nişancı (sniper) oyunu.

Sniper Arena, iPhone ve iPad’de oynanabilen ücretsiz en iyi online keskin nişancı (sniper) oyunlarından biri. Orta kalitede grafikler sunmasına karşın farklı oyun modları ve yükseltme seçenekleriyle bu açığını kapatıyor. iOS cihazınızda gerçek oyunculara karşı oynayabileceğiniz sniper oyunu arıyorsanız tavsiye ederim.

Deatmatch, takım halinde deatmatch ve 8 gerçek oyuncuyu aynı haritada buluşturan domination modlarını içeren Sniper Arena oyununda rakipleriniz bot yerine gerçek kişiler olduğundan maçlar daha zorlu, mücadeleci ruhla geçiyor. Tek atışta düşmanınızı kafadan indirebildiğiniz gibi her an düşmanınızla aynı kaderi paylaşabiliyorsunuz. Oynadıkça açacağınız kamuflaj, özel ekipmanlarla kendinizi gizleme şansına sahipsiniz.

Yükseltilebilir ve özelleştirilebilir farklı keskin nişancı tüfekleri içeren aksiyon yüklü oyunda dilerseniz günlük görevlere de katılabiliyorsunuz. Günlük görevler, maçlara katılmak istemediğiniz vakit ekstra kazanç sağlamak adına bir alternatif diyebilirim. Bu noktada oyun içi satın alımdan da bahsetmek gerekiyor. Oyunda farklı silahları, ekipmanları, modları gerçek para harcayarak ta satın alabiliyorsunuz. Emek harcayarak çok daha uzun sürede sahip olmanız da mümkün tabii ki.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stick Squad: Sniper Battlegrounds

    Stick Squad: Sniper Battlegrounds, Android üzerinden oynayabileceğiniz bir sniper, aksiyon oyunudur.
  • Bullet Strike: Sniper Battlegrounds

    Multiplayer keskin nişancı (sniper) oyunu
  • Best Sniper Legacy

    Harika deneyim sunan bir aksiyon oyunu
  • Sniper 3D APK

    Sniper 3D APK, android cihazlarınızda oynayabileceğiniz çevrimiçin ve çok oyunculu popüler keskin nişancı oyunudur.
  • AWP Mode: Sniper Online Shooter

    AWP Mode: Sniper Online Shooter Android oyunu indir, keskin nişancılarla savaş!
  • Hitman Sniper APK

    Hitman Sniper APK ile oyunda keskin nişancı Ajan 47 olarak suikastlar düzenliyorsunuz. En iyi keskin nişancı oyunlarından biri.
  • Sniper: Traffic Hunter

    Sniper: Traffic Hunter, gerçekçi ve 3 boyutlu olarak hazırlanan bir Android sniper oyunu.
  • Sniper Zombies

    Sniper Zombies Android oyununda zombileri öldürüyorsunuz.