Sniper Camera Gun 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
258 TOPLAM İNDİRME
31 MB DOSYA BOYUTU

Sniper Camera Gun 3D, Sniper silahınızı alıp dünya üzerinde gezinerek hem fotoğraf çekip hem de ateş edebileceğiniz eğlenceli ve heyecanlı bir Android simülasyon oyunu.

Sniper Camera Gun 3D, keskin nişancı olma fikri sizi heyecanlandırıyorsa oynamanız gereken oyunlardan Android oyunlarından bir tanesi. 3 boyutlu grafikler eşliğinde oynayacağınız oyunda sahip olduğunuz sniper silah ile keskin nişancılık yapıyorsunuz fakat serbest meslek gibi çalışıyorsunuz.

Sniper silahınızın dürbününü fotoğraf makinesi olarak kullanabildiğiniz oyunda silahın 2 farklı modu bulunuyor. Normal ve yakınlaştırma modunda kullanabileceğiniz Sniper silahınızı keskin gözlerinzle birlikte kullanarak ister ateş edebilir isterseniz de fotoğraflar çekebilirsiniz. Oyunda merak edeceğiniz bilgiler ekranın sağ üstünde yer alıyor. Eğer eğlenceli, ücretsiz ve heyecanlı bir oyun arıyorsanız Sniper Camera Gun 3D'yi Android telefon ve tabletlerinize indirebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gun Camera 3D

    Gun Camera 3D ile kameranızı açıp FPS oyunlarında olduğu gibi ekrana silah yerleştirebilirsiniz.
  • Sniper 3D APK

    Sniper 3D APK, android cihazlarınızda oynayabileceğiniz çevrimiçin ve çok oyunculu popüler keskin nişancı oyunudur.
  • Police Sniper Chase 3D

    Police Sniper Chase 3D, nişancılık oyunlarından hoşlananların seveceği türden bir aksiyon oyunu.
  • Sniper Shoot War 3D

    Sniper Shoot War 3D çeşitli hedefleri vurmaya çalıştığımız bir avcılık oyunudur.
  • Sniper Warfare Assassin 3D

    Sniper Warfare Assassin 3D'de zorlu nişancılık görevlerini başarıyla sonuçlandırmaya çabalıyoruz.
  • Jungle Sniper Hunting 3D

    Jungle Sniper Hunting 3D, avcı silahınız ile birlikte vahşi doğadaki tehlikeli hayvanları yakalayarak avlayacağınız heyecanlı ve ücretsiz bir Android oyunudur.
  • Mountain Sniper Shooting 3D

    Mountain Sniper Shooting 3D, keskin nişancı tüfeğiniz ile dağlarda düşmanlarınızı öldüreceğiniz heyecanlı ve aksiyon dolu bir Android oyunudur.
  • Sniper Killer 3D

    Sniper Killer 3D, şehri esir alan terörist grubu öldürerek ellerindeki rehineleri kurtarmaya çalışacağınız heyecanlı ve aksiyon dolu bir keskin nişancı oyunudur.