Sniper Fury

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
11,609 TOPLAM İNDİRME
490 MB DOSYA BOYUTU

Sniper Fury, FPS türünde bir keskin nişancı oyunudur

Sniper Fury, Asphalt 8 ve Modern Combat 5 gibi başarılı oyunlarıyla tanığımız Gameloft tarafından yayınlanmış FPS türünde yeni bir sniper oyunu.

Windows 8.1 veya üst versiyonlarını kullanan bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir keskin nişancı oyunu olan Sniper Fury, masum insanlara zarar vermeye çalışan teröristlere ve baskıcı otoritelere karşı haklı bir savaş açan bir kahramanın hikayesini konu alıyor. Tek kişilik bir ordu olan kahramanımız silahlarını kuşanarak teröristlerin ve baskıcı otoritelerin liderlerini avlamaya çıkıyor. Bize düşen görev ise kahramanımızın nişan almasını sağlayarak ona yardımcı olmak.

Sniper Fury'deki temel amacımız uzun menzilli keskin nişancı tüfeklerimizle düşman üslerindeki hedeflerimizin yerini tespit etmek ve sonrasında doğru anda ve doğru zamanda tetiğe basarak bu hedefleri ortadan kaldırmak. Nişan alırken sabırlı olmamız oldukça önemli; çünkü oyunda silahımız doğal bir şekilde sallanabiliyor ve bu da nişan almamızı zorlaştırıyor. Silahımızın zoom seviyesini ayarlayabilmekteyiz. Hedeflerimiz sabit durabildikleri gibi harekette edebiliyorlar. Bu yüzden bu hedeflerin hareketlerini bir süre izlememiz işimize yarayabiliyor.

Sniper Fury grafiklerinin bilgisayar oyunlarına göre ortalama kalitede olduğu söylenebilir. Oyun mekaniklerindeki hatalar, görevlerin çok kısa olması ve menülerde uzun süre dolaşmanızın gerekmesi oyunun sunduğu eğlenceyi baltalamakta.

Can Erdil Şentürk

Sniper Fury

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,781 TOPLAM İNDİRME
31 MB DOSYA BOYUTU

Sniper Fury mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir FPS oyunudur

Sniper Fury, Asphalt 8 ve Modern Combat 5 gibi başarılı mobil oyunlarıyla yakından tanıdığımız Gameloft'un yeni yayınladığı FPS türünde bir keskin nişancı oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir sniper oyunu olan Sniper Fury'de dünya çapında terörizme ve baskıcı askeri güçlere karşı savaş veren bir kahramanın hikayesi konu alınıyor. Kahramanımız masum insanları ve sivilleri korumak için uzun menzilli keskin nişancı tüfeğini kuşanıyor ve düşmanlarının peşine düşüyor. Biz de onun nişan almasına ve doğru anda tetiği çekere düşmanlarını avlamasına yardımcı oluyoruz.

Sniper Fury'de kahramanımıza verilen görevlerde belli hedefleri yok etmesi gerekiyor. Göreve başladığımızda ilk olarak hedefimizin yerini tespit ediyoruz ve sonrasında nişancı tüfeğimizin dürbünüyle zoom yaparak hedefimize ateş ediyoruz. Tüfeğimizin yakınlaştırma seviyesini dilediğimiz gibi ayarlayabilmekteyiz. Oyun boyunca askeri üslere sızıyoruz, gökdelenlere tırmanarak düşmanlarımızı avlıyoruz ve farklı mekanları ziyaret ederek düşmanlarımızla savaşıyoruz.

Sniper Fury oldukça yüksek grafik kalitesine sahip. Oyunun eksi yönü ise görevlerin çok kısa sürmesi ve görevlerden çok menülerle boğuşmanız.

Can Erdil Şentürk

Sniper Fury

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
149 TOPLAM İNDİRME
561 MB DOSYA BOYUTU

Sniper Fury ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir keskin nişancı oyunudur

Sniper Fury yüksek kaliteli grafikleriyle öne çıkan mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz FPS türünde bir sniper oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir keskin nişancı oyunu olan Sniper Fury'de dünya çapında masum insanları korumaya çalışan bir kahramanın yerine geçiyoruz. Oyunda bu iş için terörist gruplar ve baskıcı askeri güçler ile savaşmamız gerekiyor. Bu nedenle farklı yerleri ziyaret ediyoruz ve gizlice bize verilen hedeflerin yerini tespit ederek onları avlamaya çalışıyoruz.

Sniper Fury'de bir bölüme başladığımızda yapmamız gereken şey hedefimizin yerini belirlemek ve sonrasında keskin nişancı tüfeğimizin dürbününü kullanarak nişan almak. Silahımızla nişam alırken zoom yapabilmemiz mümkün. Hedefimizi bulduktan sonra dürbünü yakınlaştırıyoruz ve doğru anda tetiğee basarak ateş ediyoruz. Bölümleri tamamladıkça kazanacağımız parayla kullandığımız silahı geliştirebiliyor, yeni silahlar satın alabiliyoruz.

Sniper Fury'de görevler oldukça kısa sürüyor. Bu nedenle görevlerden daha uzun süre menülerde geziniyorsunuz. Oyunun tek eksi yönü de görevlerin kısa olması.

Can Erdil Şentürk

Sniper Fury

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
172 TOPLAM İNDİRME
490 MB DOSYA BOYUTU

Sniper Fury güzel grafiklere sahip bir mobil FPS oyunudur

Sniper Fury sahip olduğu güzel grafiklerle beğeninizi kazanabilecek FPS türünde bir mobil keskin nişancı oyunu olarak tanımlanabilir.

Windows Phone işletim sistemini kullanan mobil cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir sniper oyunu olan Sniper Fury'de sivilleri ve masumları teröristlere ve baskıcı askeri güçlere karşı korumak için yemin etmiş üstüne yeteneklere sahip bir kahramanı yönetiyoruz. Kahramanımızın tek başına bu güçlere karşı girdiği savaşta sahip olduğu en büyük silahı ise nişan alma yeteneği. Uzun menzilli keskinn nişancı tüfeğini kuşananan kahramanımız düşman üslerine gizlice yaklaşıyor ve önemli hedefleri avlayarak masum insanlara zarar vermelerini engelliyor, biz de ona bu mücadelesinde yardımcı oluyoruz.

Sniper Fury'de bize verilen görevlerde ilk önce hedeflerimizin yerini tespit etmemiz gerekiyor. Hedeflerimiz sabit hedefler olabildiği gibi hareketli hedefler de olabiliyor. Bu hedeflere nişan alırken sabırlı olmamız gerekli; çünkü yanlış anda tetiğe basıp hedefimizi ıskaladığımızda bütün düşman üssü alarma geçebiliyor.

Sniper Fury'de çevre grafikleri ve silah grafikleri göze hoş görünüyor. Oyun mekaniklerinde yer alan hatalar, kısa süren görevler ve menülerle boğuşma derdi oyunun puanını düşürmekte.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Feral Fury

    Feral Fury, top down shooter türünde bir aksiyon oyunudur
  • Kung Fury: Street Rage

    Kung Fury: Street Rage klasik atari oyunlarına benzeyen bir aksiyon oyunudur
  • Phantom Fury

    Phantom Fury, hızlı tempolu ve çevreyle etkileşimi yüksek olan eski usul bir FPS oyunudur.
  • Fatal Fury Special

    Fatal Fury Special bilgisayarlarınızdao ynayabileceğiniz bir dövüş oyunudur
  • Streets of Fury EX

    Streets of Fury EX klasik tarzda bir dövüş oyunudur
  • Sniper Ghost Warrior Contracts 2

    Sniper Ghost Warrior Contracts 2 Steam'de! Popüler serinin yeni oyununda bir keskin nişancı olarak çok uzak mesafelerden suikastler gerçekleştiriyorsunuz.
  • Sniper 3D Assassin

    Sniper 3D Assassin, Windows PC cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz keskin nişancı türünde popüler oyundur.
  • Sniper Elite 3

    Sniper Elite 3 bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur