Sniper Shoot War 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1,457 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Sniper Shoot War 3D çeşitli hedefleri vurmaya çalıştığımız bir avcılık oyunudur.

Sniper Shoot War 3D hem tablet hem de akıllı telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz aksiyon bazlı bir nişancılık oyunudur. Tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor olması oyunun en önemli özelliklerinden bir tanesi. Çok fazla devrimsel nitelikler taşımadığı için oyunu en iyiler arasında göstermek zor fakat oynanmayacak kadar kötü de değil.

Oyunda FPS görünümü sunulmakta fakat serbest bir hareket alanımız yok. Apartman çatısından hedeflerimizi vurmaya çalışıyoruz. Vurduğumuz karakterlerin sürekli aynı tipler olması keyfi baltalıyor. Açıkçası birkaç tane daha farklı hedef olsaydı daha iyi olabilirdi. Buna karşın oyunda farklı çevre modellemelerine yer verilmiş ve bu da oyuna çeşitlilik katıyor. Neyse ki geliştiriciler hedefler gibi tek bir tane çevre kullanmamış.

Oyunda Desert Eagle, M4A1, AWP, AW50, AS50 gibi silahları kullanma şansına sahibiz. Bu silahlardan istediğimizi seçerek düşmanlarımızı avlayabiliyoruz. Avcılık oyunlarından hoşlanıyorsanız Sniper Shoot War 3D’yi oynamaktan keyif alabilirsiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sniper Shoot 3D: Assault Zombie

    Sniper Shoot 3D: Assault Zombie Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ortalama altında kalan kalitesiyle pek de dikkat çekemeyen bir zombi avlama oyunu.
  • Navy Gunner Shoot War 3D

    Navy Gunner Shoot War 3D'de saldırıda bulunan düşman birimlerini yıkıcı silahlarla yok etmeye çalışıyoruz.
  • Gun Shoot War

    Gun Shoot War, FPS oyunu severler için geliştirilen ve oldukça heyecanlı bir Android aksiyon oyunu.
  • Shoot War: Professional Striker

    Shoot War: Professional Striker, bir komando olarak size verilen zorlu görevleri tamamlamaya çalışacağınız ücretsiz bir Android aksiyon oyunu.
  • Sniper 3D APK

    Sniper 3D APK, android cihazlarınızda oynayabileceğiniz çevrimiçin ve çok oyunculu popüler keskin nişancı oyunudur.
  • Last Hope 3: Sniper Zombie War

    Karanlık dünyada zombilere karşı savaşmanı isteyen oyun Last Hope 3: Sniper Zombie War, grafikleri ile büyüleyici gözüküyor.
  • Shoot Hunter-Killer 3D

    Shoot Hunter-Killer 3D, size verilen özel görevleri yerine getirirken düşmanlarını ile çatışacağınız heyecanlı ve aksiyon dolu bir Android oyunu.
  • Shoot War: Gun Fire Defense

    Shoot War: Gun Fire Defense'de düşmanlarımızla çatışmalara giriyor ve son teknoloji ürünü silahlarımızla hepsini etkisiz hale getirmeye çalışıyoruz.