Sniper Strike: Special Ops

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
936 TOPLAM İNDİRME

Single ve multiplayer modunu bir arada sunan en iyi keskin nişancı oyunu

Sniper Strike: Special Ops, hem single hem de multiplayer modunu bir arada sunan en iyi keskin nişancı oyunu. Android telefonunuza ücretsiz indirip keyifle oynayacağınız sniper oyununda diğer keskin nişancılarla kapışıyor, rehineleri kurtarmaya çalışıyor, tek kişinin hayatta kalabildiği arenalara giriyorsunuz. Üç oyun modu, yüzlerce görev…

Mobil platformda rastladığım en kaliteli grafiklere sahip ve hem tek hem de çok oyunculu modda en iyi oynanışı sunan keskin nişancı oyunu desem sanırım abartmış olmam. Birinci şahıs kamera açısından oynamanın keyfini yaşatan online sniper oyununda ortam mükemmel hazırlanmış. Karlı ve yağmurlu havada mücadele etmek son derece keyif veriyor. Gerçek oyuncularla karşı karşıya getiren PvP düellolardan klan kurarak tamamlayabileceğiniz zorlu görevlere sürükleyici bir oyun sizleri bekliyor.

Unutmadan, oyundaki tüm silahlar upgrade edilebiliyor. Geri tepme, hasar, menzil, şarjör ve diğer parçaları oyun içinden kazandığınız altınlar ve paranızla yenileyebiliyorsunuz.

Erkan Calp

Sniper Strike: Special Ops

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
524 TOPLAM İNDİRME
140 MB DOSYA BOYUTU

Üç oyun modunda yüzlerce zorlu görev sizi bekliyor.

Sniper Strike: Special Ops, iPhone ve iPad’de ücretsiz oynayabileceğiniz, hem tek hem de çok oyunculu mod sunan keskin nişancı oyunu. En iyi keskin nişancı oyuncularının bir araya geldiği arenalarda mücadele etmekten karşılıklı düellolara girmeye, düşman üssüne sızarak rehineleri kurtarmaktan klan arkadaşlarınızla güçlerinizi birleştirip zorlu görevlerin üstesinden gelmeye birçok aksiyona giriyorsunuz.

Mobilde ücretsiz oynanabilir en kaliteli grafiklere ve oynanışa sahip birinci şahıs nişancı oyunu diyebilirim. Grafikleri mükemmel; özellikle yağmurlu ve karlı havada çatışmaya girmek heyecan verici. Diğer sniper oyunlarından farklı olarak hem single hem de multiplayer modda sürükleyici oynanış sunan yapımda farklı birçok silah bulunuyor. Silahların parçalarını yenileyebiliyorsunuz. Seviye atladıkça daha iyi silahlar beraberinde daha zorlu görevleri getiriyor.

Sniper Strike: Special Ops Özellikleri:

  • Gerçek zamanlı PvP düellolarda meydan okuyun.
  • Klan arkadaşlarınızla zorlu görevlere katılın.
  • Kazandıkça seviye atlayın, yükseltmeler yapın.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bullet Strike: Sniper Battlegrounds

    Multiplayer keskin nişancı (sniper) oyunu
  • AWP Mode: Sniper Online Shooter

    AWP Mode: Sniper Online Shooter Android oyunu indir, keskin nişancılarla savaş!
  • Clear Vision 4

    Popüler seri devam ediyor. Tyler geri döndü!
  • Sniper Extinction

    Mobildeki en iyi sniper oyunlarından biri
  • Best Sniper

    Keskin nişancı oyununda vahşi dinozor ve zombilere karşı hayatta kalma mücadelesi veriyorsunuz.
  • Sniper Arena

    Sniper Arena, gerçek oyunculara karşı oynadığınız online keskin nişancı (sniper) oyunu.
  • City Sniper Fire: Modern Shooting

    FPS sniper oyununda özel görevlere katılıyoruz.
  • Special Ops APK

    Special Ops APK online multiplayer ve internetsiz tek oyunculu mod içeren FPS oyunu. Sniper oyunlarını sevenler için de tavsiyemizdir.