Sniper Time: The Range

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
86 TOPLAM İNDİRME

Sniper Time: The Range keskin nişancı tüfeğimizi kullanarak hedefleri vurmaya çalıştığımız eğlenceli bir oyun.

Sniper Time: The Range Android tablet ve akıllı telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz iyi bir nişancılık oyunudur. Her ne kadar bazı eksikleri olsa da genel olarak değerlendirmek gerekirse oyun bu kategoride bulunan iyi örneklerden bir tanesi. Üstelik tamamen ücretsiz olarak sunuluyor.

Oyundaki temel amacımız bize verilen hedefleri keskin nişancı tüfeğimizi kullanarak vurmak. Hedefleri vurmak için hassas bir nişan alma yeteneğine sahip olmamız gerekiyor. Kontrollerin de bu noktada rolü büyük. Neyse ki üreticiler kontrolleri son derece iyi tasarlamışlar.

Oyun esnasında kontrollere bağlı bir problem yaşamadan görevimizi yerine getirebiliyoruz. Nişan almak için parmağımızı ekran üzerinde sürüklememiz, ateş etmek içinse ateş etme butonuna basmamız gerekiyor. Grafik olarak bekleneni verebilen Sniper Time: The Range’de bazı noktaların elden geçirilmesi gerekmekte. Fakat bunların birkaç güncellemeyle giderileceğini düşünüyorum.

Genel olarak Sniper Time: The Range iyi bir nişancılık oyunu ve bu kategoride kaliteli bir oyun oynamak isteyen herkesin denemesi gerek.

Emircan Erdoğan

Sniper Time: The Range

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
124 TOPLAM İNDİRME

Sniper Time: The Range bize verilen hedefleri vurmaya çalıştığımız keyifli bir nişancılık oyunudur.

Sniper Time: The Range nişancılık oyunları oynamaktan keyif alanların mutlaka denemesi gereken yapımlardan bir tanesi ve en önemli özelliği de tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor olması. Hem tablet hem de akıllı telefonlar üzerinde oynanabilen bu oyunda bir keskin nişancıyı kontrol ediyor ve bize verilen hedefleri vurmaya çalışıyoruz.

Gerçekçi bir atmosfer sunan oyunda kontroller sorunsuz bir şekilde çalışıyor ve oyun esnasında herhangi bir problem yaratmıyor. Geri kalan her şey sizin nişan alma yeteneğinize kalıyor. Ekranda bulunan şarjör değiştirme ve ateş etme butonlarına basarak silahımızı kontrol edebiliyoruz. Nişan almak içinse parmağımızı ekranda gezdirmemiz gerekiyor.

Sniper Time: The Range’da her şey mükemmel ilerlemiyor. Yer yer grafik kalitesi düşebiliyor ve bu da oyunu negatif yönde etkileyebiliyor. Bu tarz ufak detayların güncelleme ile düzeltileceğini düşünüyorum.

Genel olarak Sniper Time: The Range, türünün iyi örneklerinden bir tanesi fakat bazı eksik noktaları var. Bunlar da düzeltilirse ortaya daha keyifli bir oyun çıkabilir.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Range Master: Sniper Academy

    Range Master: Sniper Academy, Android cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz atış poligonu oyunu.
  • Sniper Range Game

    Belirtilen hedefleri vurmaya çalışacağız.
  • Cut the Rope: Time Travel

    Cut the Rope: Time Travel, popüler serinin Orta Çağ'da geçen sürümü.
  • Range Shooter

    Range Shooter, aksiyon FPS türü oyunlardan keyif alanların kaçırmaması gereken oyunlardan birisi.
  • Out Range

    Eşsiz deneyim sunan bir aksiyon oyunu
  • Flip Range

    Eşsiz deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Pinball Sniper

    Pinball Sniper, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir pinball oyunu.
  • Dawn Of The Sniper

    Dawn Of The Sniper mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz FPS türünde bir zombi oyunudur