Sniper: Traffic Hunter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,059 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

Sniper: Traffic Hunter, gerçekçi ve 3 boyutlu olarak hazırlanan bir Android sniper oyunu.

Sniper: Traffic Hunter, otoyoldan geçen arabaları avlayacağınız bir keskin nişancı oyunu. Eğer keskin nişancı yeteneklerine sahip olduğunuzu düşünüyorsanız yada kendinizi sınamak istiyorsanız oyunu ücretsiz olarak indirerek hemen başlayabiliyorsunuz.

Oyundaki amacınız, otoyoldan geçen arabaları birer birer avlıyorsunuz. Oyunda isterseniz standart sniper silahı ile istersenizde yarı otomatik sniper silahı ile arabaları yok edebiliyorsunuz. Kendi atış etmek istediğiniz türe göre silahınızı seçerek pusu kurduğunuz tepeden arabaları yok etmeniz gerekiyor.

Oyunda size verilen süre içerisinde yeterince araba yok etmeniz gerekiyor ve her vurduğunuz araba için altın kazanıyorsunuz. Bu altınları ise kullandığınız silahları geliştirmek ve daha da güçlendirmek için kullanabiliyorsunuz.

Hem grafikleri hem de ses efektleri etkileyici olan Sniper: Traffic Hunter oyununu tamamen ücretsiz olarak Android telefon ve tabletlerinize indirerek oynayabilirsiniz.

Barış YANIK

Sniper: Traffic Hunter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
93 TOPLAM İNDİRME

Sniper: Traffic Hunter, Türk yapımı keskin nişancı oyunu.

Sniper: Traffic Hunter, iPhone ve iPad’inizde ücretsiz oynayabileceğiniz keskin nişancı oyunları arasında. Türk yapımı olmasıyla öne çıkan ve hem görsel hem de oynanış yönünden benzerlerinden farklılık gösteren oyunda adından da tahmin edeceğiniz üzere keskin nişancı tüfeğimizle ince atışlar yaparak trafiğin birbirine girmesini sağlıyoruz. Böylesine çılgın bir şeyi niye yapıyoruz? sorusunun yanıtını aramadan araçların yanmasını izliyoruz.

Sniper oyunu olarak geçse de platformda karşılaştıklarımızdan oldukça farklı. Elimize keskin nişancı tüfeğini belli bir alanı korumak için değil tamamen eğlenmek amaçlı alıyoruz. Amacımız otoyoldan geçen araçları vuruyoruz ve alevler içinde kalan araçları, kargaşa anını dürbünümüzden izliyoruz. Dilersek yarı otomatik sniper silahı alarak alev oranını artırabiliyoruz. Başarılı atışlarımız sonucunda kazandığımız altınları silahımızı yükseltmek için kullanıyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zombie Hunter APK

    Zombie Hunter APK, FPS türünde bir zombi oyunu. Sniper silahıyla zombileri avlarken hayatta kalanları kurtarmaya çalışıyorsunuz.
  • Traffic Cop Simulator 3D

    Traffic Cop Simulator 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir polis oyunudur
  • Stick Squad: Sniper Battlegrounds

    Stick Squad: Sniper Battlegrounds, Android üzerinden oynayabileceğiniz bir sniper, aksiyon oyunudur.
  • Bullet Strike: Sniper Battlegrounds

    Multiplayer keskin nişancı (sniper) oyunu
  • Blocky Traffic Racer

    Blocky Traffic Racer sürekli olarak trafiğin olduğu bir yolda ilerlemeye çalıştığımız, aksiyon dolu bir yarış oyunu.
  • Best Sniper Legacy

    Harika deneyim sunan bir aksiyon oyunu
  • Sniper 3D APK

    Sniper 3D APK, android cihazlarınızda oynayabileceğiniz çevrimiçin ve çok oyunculu popüler keskin nişancı oyunudur.
  • Hitman Sniper APK

    Hitman Sniper APK ile oyunda keskin nişancı Ajan 47 olarak suikastlar düzenliyorsunuz. En iyi keskin nişancı oyunlarından biri.