Sniper X with Jason Statham

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2.7/5 ZİYARETÇİ
850 TOPLAM İNDİRME
49 MB DOSYA BOYUTU

Sniper X with Jason Statham güzel grafiklere sahip bir sniper oyunudur

Sniper X with Jason Statham güzel grafikleri bolca aksiyonla birleştiren FPS türünde bir sniper oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olan Sniper X'te dünyaca ünlü film yıldızı Jason Statham baş kahraman olarak karşımıza çıkıyor. Kahramanımızın maceralarında ona eşlik ederek teröristlere karşı mücadele ediyoruz ve dünyayı kurtarmaya çalışıyoruz. Oyunumuzun hikayesi teröristlerin ölümcül bir kitle imha silahını ellerine geçirmeleriyle başlıyor. Kahramanımız Jason Statham bu silahı ele geçiren teröristleri bulup yok etmekle görevlendiriliyor. Biz de ona bu görevinde eşlik ediyoruz ve nişan alma yeteneklerimizi konuşturarak aksiyon dolu anlar yaşıyoruz.

Sniper X with Jason Statham'daki görevlerde gizli bir şekilde teröristlerin karargahlarına yaklaşıyoruz ve teröristleri birer birer avlıyoruz. Farklı keskin nişancı tüfeklerini kullanıp geliştirebileceğimiz oyunda hedefimize zoom yaptıktan sonra zamanı yavaşlatabiliyor, tetiğe basmak için doğru anı bekleyebiliyoruz.Hedefimize isabet ettirdiğimizde ise ağır çekimde mermimizin havada süzülüşünü izleyebilmemiz mümkün.

Sniper X with Jason Statham oldukça güzel grafiklere sahip. Eğer FPS oyunlarını seviyorsanız Sniper X with Jason Statham hoşunuza gidecektir.

Can Erdil Şentürk

Sniper X with Jason Statham

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
176 TOPLAM İNDİRME

Sniper X with Jason Statham kaliteli bir mobil FPS oyunudur

Sniper X with Jason Statham güzel grafikleri ve eğlenceli oynanışıyla üst kalite oyun deneyimi sunan bir mobil sniper oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir FPS oyunu olan Sniper X'te dünyaca ünlü film yıldızı Jason Statham'la birlikte tehlike dolu görevlere katılarak terörist avına çıkıyoruz. Oyunumuzun hikayesi teröristlerin ölümcül bir kitle imha silahını ele geçirmesiyle başlıyor. Kahramanımız Jason Statham bu silahı bulmak ve onu kaçıran teröristleri ortadan kaldırmakla görevlendiriliyor. Kahramanımızın çıktığı bu gizli görev boyunca biz de onu kontrol ediyoruz ve aksiyonun içerisinde dalıyoruz.

Sniper X with Jason Statham'da bize verilen görevlerde terörist komutanlarının yerini tespit etmemiz ve kendi yerimizi belli etmeden onları vurmamız gerekiyor. Hedef alırken silahımızla zoom yapabiliyoruz ve ihtiyaç duyduğumuzda zamanı yavaşlatabiliyoruz. Görevleri tamamladıkça kazandığımız parayla keskin nişancı tüfekleri satın alabilmemiz ve sahip olduğumuz silahları geliştirebilmemiz mümkün.

Sniper X with Jason Statham yüksek grafik kalitesi tatmin edici bir oyun tecrübesi sunuyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bullet Strike: Sniper Battlegrounds

    Multiplayer keskin nişancı (sniper) oyunu
  • Stick Squad: Sniper Battlegrounds

    Stick Squad: Sniper Battlegrounds, Android üzerinden oynayabileceğiniz bir sniper, aksiyon oyunudur.
  • Best Sniper Legacy

    Harika deneyim sunan bir aksiyon oyunu
  • Sniper 3D APK

    Sniper 3D APK, android cihazlarınızda oynayabileceğiniz çevrimiçin ve çok oyunculu popüler keskin nişancı oyunudur.
  • Hitman Sniper APK

    Hitman Sniper APK ile oyunda keskin nişancı Ajan 47 olarak suikastlar düzenliyorsunuz. En iyi keskin nişancı oyunlarından biri.
  • AWP Mode: Sniper Online Shooter

    AWP Mode: Sniper Online Shooter Android oyunu indir, keskin nişancılarla savaş!
  • Desert Sniper Shooting

    Desert Sniper Shooting mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sniper oyunudur
  • Endless Sniper

    Endless Sniper oldukça sürükleyici bir mobil sniper oyunudur