Snow Drift

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
75 TOPLAM İNDİRME
41 MB DOSYA BOYUTU

Drift yaparak karları temizleyin.

Snow Drift, araba kaydırma, yanlama odaklı mobil araba yarışı oyunu. Android platformunda ücretsiz indirilebilir olan yarış oyununda kar kaplı yollarda drift yapıyorsunuz. Drift ustası olduğunuzu göstermenizi isteyen oyun, bölüm bazlı ilerliyor.

Oyuna geçmeden önce adından dolayı karlı pistlerde drift yaptıran bir araba yarışı olduğunu zannettiğim ancak oynadığımda öyle olmadığını görmediğimden biraz hayal kırıklığı yaratan bir yarış oyunu oldu Snow Drift.

Karlı yollarda araba kaydırmanın keyfini yaşamak yerine arabayla karları temizliyorsunuz. Kar tutan yerlerde yanlayarak yolu temizlemek de oldukça keyifli ancak bir noktadan sonra oyun sıkmaya başlıyor. Yollar farklılaşsa da, bölümler de zorlaşsa da kısa bir alanda drift yapmak sıkıcı hal almaya başlıyor. Canınız sıkıldığında açıp oynarsanız keyif alacağınız bir yarış oyunu. Durakta, otobüste, metroda, misafirlikte, arkadaşınızı beklerken bir - iki el atıp kapatabileceğiniz türde mobil oyunlardan.

 

Erkan Calp

Snow Drift

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
141.1 MB DOSYA BOYUTU

Arabayı kaydırarak karları temizliyorsunuz.

Snow Drift, araba yanlama, araba kaydırma oyunlarını sevenlere tavsiye edeceğim mobil oyunlardan biri. iOS cihazınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz ufak boyutlu, kolay oynanışlı, online mod içermeyen bir drift yarış oyunu arıyorsanız Snow Drift tam size göre. Tek dokunuş kontrol sistemiyle iPhone’da da iPad’de de keyifli, rahat oynanış veriyor.

iOS platformuna da ücretsiz çıkış yapan drift odaklı araba yarışı oyunu Snow Drift’de karlı pistlerde araba kaydırmak yerine yolların karlı bölgelerini temizlemeye çalışıyorsunuz. Evet, drift yaparak karları temizliyorsunuz. Sadece ekranın sol ve sağ yanına dokunarak arabayı kaydırıyor, yolun ufak bir bölümündeki karların tümünü temizlediğinizde daha zorlu sonraki bölüme geçiyorsunuz. Bölüm geçtikçe yeni araçların kilidi açılıyor, yeni pistlerle tanışıyorsunuz.

Eski tip araba yarış oyunlarını sevenlerin daha da keyif alarak oynayacağını düşündüğüm bir yapım Snow Drift. İnternetsiz oynama seçeneği sunduğundan, kolay kontrol sistemine sahip olduğundan toplu taşımada, molada, boş zamanda, misafirlikte her an her yerde keyifle oynayacağınız bir yarış oyunu ancak farklı modlar içermediğinden kısa süreli oynanış için ideal; uzun sürede sıkmaya başlıyor.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Drift Max World

    Mobildeki en iyi drift yarış oyunu!
  • Drift Max APK

    Drift Max APK, yarış pistlerinde yanlayarak şov yapacağınız ve en iyi dereceyi elde etmeye çalışacağınız heyecanlı bir Android araba yarışı oyunu.
  • Drift Hunters

    Özgürce yanlayın, asfaltı ağlatın.
  • Torque Drift APK

    Torque Drift APK Android araba oyununda gerçek zamanlı drift yarışlarına katılıyorsunuz. Online multiplayer yarış oyunlarından Torque Drift ücretsiz oynanabilir.
  • Drift Max City APK

    Drift Max City APK, yüksek performanslı arabalarla gerçekçi asfalt pistlerde yarıştığınız araba yarışı oyunu.
  • CarX Drift Racing APK

    CarX Drift APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir popüler drift yarışı oyunudur.
  • Drifty

    Sevimli grafikleriyle süper eğlenceli drift yarış oyunu
  • Sling Drift

    Tek parmakla oynanan drift yarış oyunu