Snow Queen 2: Bird and Weasel

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
68 TOPLAM İNDİRME
85 MB DOSYA BOYUTU

Snow Queen 2: Bird and Weasel eğlenceli bir renk eşleştirme oyunudur

Snow Queen 2: Bird and Weasel ülkemizde Karlar Kraliçesi 2 adıyla bilinen Snow Queen 2 adlı animasyon filmini konu alan bir mobil renk eşleştirme oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Snow Queen 2: Bird and Weasel'da fantastik bir maceraya atılıyoruz. Oyundaki ana kahramanımız olan Luta adlı samura bu macerası boyunca eşlik ederek karlar ülkesini adım adım keşfediyoruz. Yolculuğumuz boyunca kuş dostumuzun yanında arkadaşlarını da kurtarıyoruz ve maceramıza eşlik edecek yeni kahramanlara sahip oluyoruz.

Snow Queen 2: Bird and Weasel oynanış olarak klasik bir renk eşleştirme oyunu. Oyunda yapmamız gereken şey 3 adet veya daha fazla sayıdaki aynı renge sahip mücevherleri birleştirerek parçalamak. Biz ekrandaki mücevherleri yok edince buz da parçalanıyor ve bir sonraki bölüme geçebiliyoruz. Oyun sırasında karşımıza birçok bonus da çıkmakta. Bu bonuslar bize büyük avantaj kazandırırken oyunu daha renkli ve heyecanlı bir hale getiriyor.

Snow Queen 2: Bird and Weasel güzel bir görünüme sahip olan bağımlılık yapıcı bir mobil bulmaca oyunu olarak tanımlanabilir.

Can Erdil Şentürk

Snow Queen 2: Bird and Weasel

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
85.8 MB DOSYA BOYUTU

Snow Queen 2: Bird and Weasel, Karlar Kraliçesi 2 animasyon filminin resmi mobil oyunudur

Snow Queen 2: Bird and Weasel oyuncuları renkli bir maceraya konuk eden bir mobil renk eşleştirme oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olan Snow Queen 2: Bird and Weasel, ülkemizde Karlar Kraliçesi 2 adıyla gösterime giren Snow Queen 2 isimli animasyon filminin resmi mobil oyunu. Snow Queen 2: Bird and Weasel'da filmde karşılaştığımız mekanları ziyaret ederken alternatif bir hikaye zincirine de tanık oluyoruz. Oyunda Luta adlı samur ana kahraman olarak karşımıza çıkıyor. Luta'ya bu alternatif macerada eşlik ederken arkadaşı olan kuşu kurtarıyoruz ve diğer arkadaşlarını da yanımıza alarak maceraya birlikte devam ediyoruz.

Snow Queen 2: Bird and Weasel'de yer alan çok sayıdaki bölümde temel amacımız aynı renkteki mücevherleri yan yana getirmek ve onları yok etmek. Ekrandaki mücevherleri yok ettiğimizde buzu parçalayabiliyoruz ve bir sonraki bölüme geçebiliyoruz. Bölümleri kolay geçebilmemiz için kuş dostumuzdan yardım alabiliyor ve farklı bonuslar ile avantaj kazanabiliyoruz.

Snow Queen 2: Bird and Weasel güzel görünüme sahip olan bir renk eşleştirme oyunu. Her yaştan oyuncuya hitap eden Snow Queen 2: Bird and Weasel'ı arkadaşlarınız ve ailenizle birlikte oynayarak tatlı rekabetler başlatabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Snow Queen

    Koşarak engelleri aşmaya çalışacağız.
  • Snow Queen: Frozen Fun Run

    Tempolu bir şekilde koşarak 40 farklı seviyeyi tamamlamaya çalışacağız.
  • Wicked Snow White

    Wicked Snow White, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Knight Saves Queen

    Knight Saves Queen, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlar üzerinde çalışabilen bir tür bulmaca oyunudur.
  • Bird Rescue

    Bird Rescue, oyundaki amacınızın blokları yok ederek kuşları kurtarmak olduğu eğlenceli ve ücretsiz bir Android bulmaca uygulamasıdır.
  • Bubble Bird

    Bubble Bird, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir başka 3'lü eşleme oyunlarında bir tanesidir.
  • Baby Bird Bros.

    Baby Bird Bros. Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ücretsiz bir yumurta eşleme oyunudur.
  • Bird Paradise

    Bird Paradise, Android mobil cihaz sahiplerinin ücretsiz olarak oynayabileceği eğlenceli ve heyecanlı bir eşleme oyunu.