SnowSmash

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

Gördüğümüz her şeye kar topu fırlatıyoruz.

SnowSmash, canınız sıkıldığında Android telefonunuzda açıp oynayabileceğiniz türde, stres atmak için birebir bir mobil oyun. Şehirde her gördüğü insana, araca, binaya yaptığı kar toplarını fırlatarak enerjisini atan bir karakterin yerine geçtiğiniz oyunda süreye karşı oynuyorsunuz.

Kar topu ve karla kaplı objeleri sağa sola fırlatarak zaman geçirdiğiniz bir oyun SnowSmash. Oldukça kısa bir sürede istenen sayıda objeyi indirmeniz gerekiyor. Kar topunu fırlatmak için çek - hedef al ve bırak sistemini uyguluyorsunuz. Seriye bağlama şansınız yok. Atıştan sonra kısa da olsa beklemeniz gerekiyor. Kar topunuzun hasar verme, maksimum kapasite ve yeniden dolma hızını yükseltebiliyorsunuz.

Erkan Calp

SnowSmash

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME
100 MB DOSYA BOYUTU

Sağa sola kar topu fırlatarak sokakları birbirine katıyoruz.

SnowSmash, boş zamanlarınızda açıp oynayabileceğiniz, dilediğiniz zaman yarıda kesip devam edebileceğiniz, tam stres atmalık bir mobil oyun. Minimalist stil görseller sunan oyunda  sağa sola kar topu fırlatarak olay çıkarmak isteyen bir tipin yerine geçiyorsunuz.

Çek - hedef al - bırak sisteminde işleyen basit kontrolleriyle iPhone’da da iPad’de de keyifli oynanış sunan SnowSmash’de amaç; verilen süre içerisinde istenen objeleri kar topuyla devirmek. Hızlı tempolu bir oyun ancak atışlarınızı dikkatli yapmanız gerekiyor. Elinizdeki seri fırlatamıyor, bir atışdan sonra kısa bir süre de olsa bekliyorsunuz. Kar topunuz için upgrade seçenekleri mevcut. Vereceği hasarı, atma sıklığını, sayısını yükseltebiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Space Pioneer

    Ödüllü uzay temalı aksiyon oyunu
  • Cartoon Network Party Dash

    Kötüler partiyi bastı! Hemen oradan kaçın.
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Burrito Bison APK

    Burrito Bison Launcha Libre APK, maskeli güreşçilerin yerine geçtiğiniz mobil aksiyon oyunu. Burrito Bison APK Android oyunu oynaması ücretsizdir.
  • Zombie Blast Crew

    Zombie Blast Crew İndir (Android Oyunu): Şehri zombilerden temizleyin.
  • Hags Castle

    Şeytani büyücünün kalesinden kaçmalısınız.