Soccer Hero

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7,906 TOPLAM İNDİRME
64 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur.

Soccer Hero, Android cihazlarınızda ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur. Başarılı grafikleri, gerçekçi oyun fiziği ve sunduğu etkileyici atmosfer ile oynanması gereken futbol oyunları arasında yer aldığını söyleyebilirim.

Soccer Hero'yu diğer futbol oyunlarından ayıran yalnızca bir futbol oyunu olmaması diyebilirim. Oyunu simülasyon oyunu gibi de düşünebilirsiniz çünkü futbolcuyu sadece maçlarda değil maç dışında da yönetiyorsunuz.

Oyunda futbolcunuzun hangi kulüpte oynayacağına siz karar veriyor ve kazandığı paralarla istediklerinizi satın alıp oyuncunuza bir hayat kuruyorsunuz. Fakat bu kararları da stratejik olarak vermeniz gerekiyor.

Oyunun grafikleri de yine oyun yapısı kadar iyi diyebilirim. Gerçekçi görselleri ve kolay kontrolleri ile dikkat çeken oyun mobil cihazlardaki en iyi futbol oyunlarından bir tanesi. Eğer siz de futbol seviyorsanız, bu oyunu indirip denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Soccer Hero

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,127 TOPLAM İNDİRME
88.6 MB DOSYA BOYUTU

Soccer Hero ücretsiz olarak sunuluyor olmasına rağmen konsol kalitesindeki grafikleri ve ilgi çekici oyun yapısıyla rakiplerini geride bırakıyor.

Soccer Hero muhtemelen iPhone ve iPad cihazlarınız üzerinde oynadığınız en iyi grafikli futbol oyunları arasında yer alacak. Muhteşem bir atmosfer sunmasına rağmen tamamen ücretsiz olarak sunulması oyunun en önemli özellikleri arasında geliyor.

Uygulama marketlerde sunulan pek çok futbol oyununun aksine Soccer Hero’da oyuncumuzu saha içinde olduğu kadar saha dışında da kontrol edebiliyoruz. En iyi kulüplerde oynayabiliyor, kazandığımız parayla villalar ve süper hızlı spor arabalar satın alabiliyoruz. Bu noktada fazla bencilliğe kapılmamaız gerekiyor. Aksi halde takım arkadaşlarımızla aramız bozulabilir ve düşüşe geçebiliriz.

Oyunda göze son derece hoş gözüken, etkileyici grafikler kullanılmış. Buna ek olarak bir de en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş kontroller eklenince Soccer Hero mobil dünyanın en iyi futbol oyunları arasına adını zorlanmadan yazdırıyor.

Futbola ilgi duyuyorsanız ve bu kategoride oynayabileceğiniz etkileyici bir oyun arıyorsanız Soccer Hero’yu mutlaka denemeniz gerektiği düşünüyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Soccer Hero! (Futbol Kahramanı)

    Bu futbol oyununda golü kaçırır ya da topu kaptırırsanız maç sona eriyor.
  • Sports Hero

    Sports Hero, Android platformunda retro görselleriyle nostalji yaşatan spor oyunları arasında.
  • Score Hero 2022 APK

    Score Hero 2022 APK, futbol oyunları arasında oldukça farklı oynanış sunuyor. Kolay oynanan futbol oyunu arayanlar için Score! Hero 2022 APK indir.
  • Dream League Soccer 2018 APK

    Dream League Soccer 2018 APK: En iyi mobil futbol oyunları arasında
  • Baseball Hero

    Baseball Hero, akıllı telefon ve tabletleri üzerinde spor oyunları oynamayı sevenlerin tercih edebileceği eğlenceli ve ücretsiz bir beyzbol oyunudur.
  • Tip Tap Soccer

    Tip Tap Soccer, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz tık tabanlı bir spor simülasyonu oyunudur.
  • Happy Soccer Physics

    Happy Soccer Physics, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir spor oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Score Hero APK

    First Touch Games tarafından piyasaya sürülen Score Hero APK, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz en popüler futbol oyunları arasında yerini alıyor.