Soccer Kick

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
125 TOPLAM İNDİRME
51 MB DOSYA BOYUTU

Ne kadar sert şut çekebilirsiniz?

Soccer Kick, Voodoo’nun futbol temalı yeni mobil oyunu. Şut çekmenin inceliklerini göstermenizi isteyen bu oyun, tam vakit geçirmelik. Boş zamanlarınızda Android telefonunuzda açıp bir iki el oynayıp keyif alacağınız türde bir spor oyunu. Basit görselli, kolay kontrollü arcade oyunları seviyorsanız tavsiye ederim.

Mobil platforma çıkardıkları her oyun kısa sürede indirme rekoru kıran popüler geliştirici Voodoo’nun yeni oyunu Soccer Kick’de topu dağlara taşlara atarak puan topluyorsunuz. Yeşil sahada başlayan, topu vurmanızla birlikte şehir hatta dünya turu attığınız oyunda tek dikkat etmeniz gereken nokta; zamanlama. Oyuncunun önünde çıkan ok, tam ortaya geldiğinde ekrana dokunarak şutu çekiyor, topu havalandırıyorsunuz. Top başlarda fazla uzağa girmiyor. Yükseltme seçenekleriyle topu Özgürlük Anıtı, Eyfel Kulesi, Piramitler, hatta uzaya kadar gönderebiliyorsunuz.

Erkan Calp

Soccer Kick

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
139 TOPLAM İNDİRME
155.8 MB DOSYA BOYUTU

Ne kadar uzağa şut çekebilirsiniz?

Soccer Kick, Voodoo’nun şut çekme odaklı futbol oyunu. Her oyunu kısa sürede milyonlarca indirmeye ulaşan popüler geliştiricinin ilk olarak iOS cihaz kullanıcılarına açtığı futbol oyununda topa dünya turu attırıyorsunuz. Topu ne kadar uzağa atabilirsiniz? Uzaya gönderebilir misiniz?

Voodoo’nun olmasıyla mobil platformda öne çıkan, dikkat çeken futbol oyununda futbol topuna olabildiğince sert vurarak dünyayı dolaştırıyorsunuz. Özgürlük Anıtı, Eyfel Kulesi, Piramitler, Big Ben hatta uzaya dahi topu gönderebiliyorsunuz. Tabii ki; oyunun başlarında çok uzağa şut çekme şansınız olmuyor. Oyuncunuz oldukça zayıf. Topu gitmesi gereken yere (üst barda görselle gösteriliyor) ulaştırmayı başarırsanız seviye atlıyorsunuz. Seviye atladıkça hem topa daha sert vuruyorsunuz hem de top çok daha iyi sekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Strike: Free Kick Football

    Orta saha çizgisinden gol bulmaya çalışıyoruz.
  • Dream League Soccer 2020 APK

    Dream League Soccer (DLS) 2020 Android APK, en çok oynanan mobil futbol oyunları arasında. Türkçe ve ücretsiz!
  • Dream League Soccer 2018 APK

    Dream League Soccer 2018 APK: En iyi mobil futbol oyunları arasında
  • New Star Soccer (NSS) APK

    NSS indir APK, en iyi mobil futbol oyunu New Star Soccer'ı oynamak isteyenlerin favori araması. Futbolcu yetiştirme imkanı veren Android oyunu ücretsiz!
  • Flick Shoot 2 APK

    Flick Shoot 2 APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir serbest vuruş (free kick) oyunu. Şut çekme oyunu internetsiz ve internetli oynanabiliyor.
  • Rumble Stars Soccer

    Hayvanlar sahaya iniyor!
  • Dream League Soccer 2021 APK

    Dream League Soccer 2021 sezonu açıldı! Dream League Soccer 2021 APK veya Google Play'den Android telefonunuza yükleyin, oynamaya başlayın.
  • Soccer Stars APK

    Soccer Stars APK Android, Miniclip'in online (internetli) ve internetsiz oynanış sunan futbol oyunu. Soccer Stars oynaması ücretsizdir.