Soccer Manager 2018

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4,914 TOPLAM İNDİRME

En iyi futbol menajerlik oyununda 2017 - 2018 sezonu başladı.

Soccer Manager 2018, mobil platformdaki en iyi futbol menajerlik oyunu. SEGA’nın oldukça yüksek fiyattan indirmeye açtığı Football Manager Mobile’a en iyi ücretsiz alternatif diyebilirim. Türkçe dil desteğiyle gelen ve son derece temiz, sade, modern arayüz sunan futbol menajerliği oyununda Dünya çapında 35 ülkeden 800’den fazla kulüp yer alıyor.

Android telefon ve tablette oynanabilir ücretsiz en iyi futbol menajerlik oyunu diyebileceğim Soccer Manager’ın 2017 - 2018 sezonunda sadece lig ve kadroların güncellenmediği göze çarpıyor. Kullanıcı arayüzü tamamen yenilenmesi, stadyum inşa etmenin geliştirilmesi, transfer sisteminin aktif ve gerçekçi hale getirilmesi, antrenmanların geliştirilmesi, iş teklifleri gibi oyunun havasını doğrudan etkileyen önemli yenilikler getirilmiş.

En iyi kulüple en iyilere karşı yönetim becerilerinizi test etme veya ligden düşme durumuna gelmiş bir kulübü alıp üst sıralara taşıma mücadelesi verme fırsatı veren Soccer Manager 2018’de maç esnasında verdiğiniz her karar önemli. Farklı taktik ve stratejilere karşı oyuncularınız tepkisiz kalmıyor. Kadronuzu yıldız oyunculardan oluşturabildiğiniz gibi genç yetenekler keşfedip onları eğiterek genç ve güçlü bir kadro elde edebiliyorsunuz. Takımınızın antrenmanını kontrol etme, oyuncularınızın dilediğiniz özelliğini geliştirme şansına sahipsiniz.

Kendi stadyumunuzu da inşa edebildiğiniz futbol menajerlik oyunu, kayıtlı oyununuzu tüm cihazlarınız arasında oynamaya izin veriyor. Telefonda başladığınız oyuna tablette devam edebiliyorsunuz.

Erkan Calp

Soccer Manager 2018

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
322 TOPLAM İNDİRME

2017 - 2018 sezonunu açın!

Soccer Manager 2018, SEGA’nın popüler futbol menajerlik oyunu Football Manager Mobile’ın ücretsiz en iyi alternatifi. 35 ülkeden 800’ün üzerinde kulübü bünyesinde barındıran futbol menajerliği oyunu, hem iPhone hem de iPad’de keyifli oynanış sunuyor. Üstelik bir cihazda kaydettiğiniz oyununuza diğer cihazlarınızdan devam edebiliyorsunuz.

Mobil platformda hem ücretsiz indirilip oynanabilen, hem Türkçe dil desteği sunan, hem de herkesin oynayabileceği şekilde tasarlanmış arayüze sahip tek futbol menajerlik oyunu Soccer Manager.

2017 - 2018 sezonunda güncel lig ve kadroların yanı sıra yeni kullanıcı arayüzü, geliştirilmiş stadyum inşası, gerçeğe yakın transfer sistemi, geliştirilmiş antrenman, yeni maç günü deneyimi, iş teklifleri gibi büyük yeniliklerle gelen popüler futbol menajerliği oyununda oynanış da elden geçirilmiş. Artık maç anında verdiğimiz kararlara oyuncularımız tepki gösterip ona göre sahada pozisyonlarını alıyorlar. Takımımıza yıldız oyuncular alabiliyor, dilersek kadromuzu tamamıyla genç yeteneklerden oluşturabiliyoruz. Antrenmanlarda da kontrol bizde. Antrenmanları yönetebiliyor, oyuncularımızın geliştirmelerini istediğimiz özelliklerini seçebiliyor ve sahadaki performanslarını artırabiliyoruz. Dahası kendi stadyumumuzu inşa edebiliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Soccer Manager 2022 APK

    Soccer Manager 2022 APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilen Türkçe futbol menajerlik oyunu.
  • Soccer Manager 2021

    Soccer Manager 2021 Android İndir: Soccer Manager 2021, mobilde en çok indirilip oynanan Türkçe ve ücretsiz futbol menajerlik oyunu
  • Soccer Manager 2020 APK

    Soccer Manager 2020 APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilen Türkçe futbol menajerlik oyunu.
  • New Star Manager APK

    New Star Manager APK, mobildeki en popüler futbol oyunlarından New Star Soccer'ın yapımcılarına ait ücretsiz futbol menajerlik oyunu.
  • Soccer Manager 2019 APK

    Mobildeki en iyi ücretsiz futbol menajerlik oyunu
  • Soccer Manager 2024 APK

    Tam anlamıyla bir futbol menajerlik oyunu olan Soccer Manager 2024 APK'da, yönettiğiniz takımın tüm yükünü sırtlamanız gerekiyor.
  • Soccer Manager 2023 APK

    Soccer Manager 2023 APK ile Android akıllı telefon ve tabletinizde gerçekçi bir futbol menajerlik oyunu oynayabilirsiniz.
  • CM 17 APK

    CM 17 APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilen Türkçe futbol menajerlik oyunudur. Championship Manager 17 APK olarak indirilebilir.