Soccer Moves

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
168 TOPLAM İNDİRME

Soccer Moves oldukça farklı ve eğlenceli bir futbol oyunudur

Soccer Moves oldukça farklı yapısıyla bize yepyeni bir tecrübe yaşatan bir futbol oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Soccer Moves'da standart futbol oyunlarından farklı olarak zekamızı yöneterek maçı kazanmaya çalışıyoruz. Oyun aslında bir bulmaca oyunu gibi bize aklımızı kullanarak çözmemiz gereken bir yapı sunuyor. Bize verilen sayılı hareket ile kaleye doğru giderek golümüzü atmalıyız. Bu iş için paslarımızı, ortalarımızı ve çalımlarımızı dikkatli bir şekilde hesaplamalı ve şutumuzu çekerek gole ulaşmalıyız.

Soccer Moves'da oyuna kolay bir zorluk seviyesinde başlıyoruz ve oyun giderek daha zorlu ve daha heyecanlı hale geliyor. Oyunda gole giden son nokta olan şut çekme aşamasında topa falso verebilmemiz için özel bir görsel sistem geliştirilmiş. Oyunda 90 özel bölüm yer alırken aralarında parkların ve görkemli stadyumların olduğu beş fakrlı ortamda bu bölümleri geçmeye çalışıyoruz.

Soccer Moves'da futbolcularımızı farklı kıyafetler ve kostümlerle kişiselleştirebilmemize de olanak verilmiş. Eğer boş zamanlarınızı değerlendirmek için eğlenceli bir oyun arıyorsanız Soccer Moves güzel bir tercih olacaktır.

Can Erdil Şentürk

Soccer Moves

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
70 TOPLAM İNDİRME
114 MB DOSYA BOYUTU

Soccer Moves eğlenceli bir futbol oyunudur

Soccer Moves, iOS işletim sistemine sahip iPhone ve iPad'lerinizde oynayabileceğiniz eğlenceli bir futbol oyunudur.

Ücretsiz olarak oynanabilen bir mobil oyun olan Soccer Moves'da futbol ve bulmaca birleşiyor ve bize alışılmıştan farklı bir deneyim sunuluyor. Oyunda maçları kazanmak için zekamızı ve stratejik karar alma yeteneklerimizi kullanmamız gerekiyor. Her maçta bize belli hamle sayısı veriliyor ve hamlelerimiz tükenmeden paslarımızı, çalımlarımızı, ortalarımızı kullanarak rakip kalesine gidiyoruz ve şut çekerek ol atmaya çalışıyoruz. Bu nedenle yapacağımız hareketleri doğru hesaplamalı ve gole ulaşmalıyız. Soccer Moves'da şut çekerken özel bir gösterge sistemi ekranda beliriyor. Gol atabilmek için kaleciyi aldatmalıyız; bu iş için de bize topa falso verebilme imkanı tanınıyor.

Soccer Moves görsel olarak tatmin edici bir kalite sunan grafiklere sahip. Oyunda aralarında parkların ve görkemli stadyumların da olduğu 5 farklı mekanda maçlara çıkmaktayız. 90'ın üzerinde bölümün olduğu oyun bize uzun süren bir eğlence vaad ediyor. Başlarda kolay olan oyun giderek zorlaşıyor ve daha heyecanlı hale geliyor. 

Soccer Moves'da futbolcularımızı çeşitli kostüm ve kıyafetlerle kişiselleştirebilmemize de izin verilmekte.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Moves

    Moves, günlük fiziksel aktivitelerinizi takip ederek zaman çizelgesi üzerinde detaylı bir şekilde gösteren muhteşem bir Android uygulamasıdır.
  • Dream League Soccer 2018 APK

    Dream League Soccer 2018 APK: En iyi mobil futbol oyunları arasında
  • SpongeBob Moves In

    SpongeBob Moves In, simülasyın oyunu oynamaktan keyif alanların SpongeBob ile kendi şehirlerini kurup yönetebilecekleri eğlenceli bir Android oyunu.
  • Tip Tap Soccer

    Tip Tap Soccer, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz tık tabanlı bir spor simülasyonu oyunudur.
  • Happy Soccer Physics

    Happy Soccer Physics, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir spor oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Soccer Manager 2023 APK

    Soccer Manager 2023 APK ile Android akıllı telefon ve tabletinizde gerçekçi bir futbol menajerlik oyunu oynayabilirsiniz.
  • Dream League Soccer 2019 APK

    Dream League Soccer 2019 APK ücretsiz popüler futbol oyunudur. Dream League Soccer 2019 APK olarak Android telefonlara yüklenebilir.
  • Dream League Soccer 2022 APK

    Dream League Soccer 2022 sezonu başladı! Dream League Soccer 2022 APK veya Google Play'den Android telefonunuza yükleyin, oynamaya başlayın.