Soccer Spin

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
68 TOPLAM İNDİRME

Soccer Spin, arkadaşlarınızla beraber, online oynayabileceğiniz futbol oyunu.

Soccer Spin, klasik futbol oyunlarından farklı çizgide, hem tek başınıza hem de arkadaşlarınızla oynarken keyif alacağınızı düşündüğüm bir mobil oyun. Android platformunda da ücretsiz indirilmeye açılan oyunda teke tek maçlara çıkıyoruz. Takım arkadaşlarımız yok, taktik veren kimse yok, dinleme lüksümüz yok. Çevikliğimizi konuşturup ardı ardına goller bulmalıyız.

Renkli, göze hoş gelen görseller sunan masa futbolu oyununda maçlar teke tek düzenlendiğinden hem çok gol oluyor, hem de ne olduğunu anlamadan maçı tamamlamış oluyoruz. Oyuna ilk girdiğimizde milli takımlar arasından favorimizi seçiyoruz. Ardından hem şut çekmek, hem de defans yapmak için kullandığımız renkli çubuklardan birini alıyoruz. Kime karşı oynayacağımız da seçtikten sonra maç başlıyor.

Offline ve online modda zorluk düzeyini ayarlayabildiğimiz yapay zekaya karşı, arkadaşlarımızla beraber veya diğer oyunculara karşı oynayabildiğimiz futbol oyunu, air hockey oyununa benziyor. Tek vuruşla topu kaleye sokmaya çalışıyoruz. Ne kadar seri olursak o kadar çabuk farkı açma şansına sahibiz.

Erkan Calp

Soccer Spin

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Soccer Spin, arkadaşlarınızla veya online oynayabileceğiniz masa futbolu oyunu.

Soccer Spin 2D, tek başınıza, arkadaşlarınızla veya online olarak oynayabileceğiniz masa futbolu oyunu. Rakip oyuncuyla teke tek geldiğiniz oyunda gol atmak için oldukça çaba sarf etmeniz gerekiyor. Rakibinizin açığını kollayarak zayıf noktasından sayılar bulurken, bir yandan da defans yaparak topun kalenize gitmenizi engelliyorsunuz.

Klasik futbol oyunlarından farklı bir çizgide olan Soccer Spin 2D, masa üzerinde oynanan diskle top fırlatma oyununa oldukça benziyor. Disk yerine bloklarla vuruş yapmanız haricinde bir fark yok. Oyunu ilk açtığınızda milli takım seçiminizi yapıyor, ardından vuruşunuzu yaptığınız blokları seçiyorsunuz. Bu noktadan sonra hangi modda oynayacağınızı belirliyorsunuz ki hem offline hem de online oynayabileceğiniz farklı modlar mevcut. Takım, oyuncu, oyun seçiminin ardından yeşil sahalara adım atıyorsunuz.

Oyun kontrol noktasında zorluk çıkarmıyor. Topu yakalamak, şut çekmek için yukarı/aşağı kaydırma yapmanız yeterli oluyor. Bu hareketi ne kadar seri yaparsanız rakibinizi o kadar şaşırtma şansına sahipsiniz. Rakip te bunu düşündüğünden maçlar oldukça hızlı geçiyor ve çok geçmeden ardı ardına atılan seri gollerle yarıyı hızlıca kapatabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dream League Soccer 2018 APK

    Dream League Soccer 2018 APK: En iyi mobil futbol oyunları arasında
  • Happy Soccer Physics

    Happy Soccer Physics, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir spor oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Tip Tap Soccer

    Tip Tap Soccer, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz tık tabanlı bir spor simülasyonu oyunudur.
  • Soccer Manager 2023 APK

    Soccer Manager 2023 APK ile Android akıllı telefon ve tabletinizde gerçekçi bir futbol menajerlik oyunu oynayabilirsiniz.
  • Dream League Soccer 2019 APK

    Dream League Soccer 2019 APK ücretsiz popüler futbol oyunudur. Dream League Soccer 2019 APK olarak Android telefonlara yüklenebilir.
  • Dream League Soccer 2022 APK

    Dream League Soccer 2022 sezonu başladı! Dream League Soccer 2022 APK veya Google Play'den Android telefonunuza yükleyin, oynamaya başlayın.
  • Mini Soccer Star APK

    Avrupa'nın en büyük liglerindeki takımlarla oynayabildiğiniz Mini Soccer Star APK'da, seviyeleri atlayın ve takımınızı şampiyon yapın.
  • Soccer Manager 2024 APK

    Tam anlamıyla bir futbol menajerlik oyunu olan Soccer Manager 2024 APK'da, yönettiğiniz takımın tüm yükünü sırtlamanız gerekiyor.