Soccer Star 2020 Top Leagues

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
55 TOPLAM İNDİRME
76 MB DOSYA BOYUTU

Zorlu maçlar yaparak şampiyon olmak için güçlü takımlara karşı mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.

Yıldız futbolculardan kurulu birbirinden güçlü onlarca takımın yer aldığı dev turnuvalara katılarak şampiyon olmak için mücadele edeceğiniz Soccer Star 2020 Top Leagues, Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformdan kolaylıkla erişebileceğiniz eğlenceli bir futbol oyunudur.

Etkileyici grafikleri ve nefes kesen futbol müsabakaları ile oyunculara sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda amaç, yetenekli oyunculardan kurulu güçlü takımlarda görev alarak rakiplerinizle yaptığınız maçlardan puan ya da puanlar kazanmak ve lig sıralamasında zirveye doğru yol almaktır. Takımınızı dilediğiniz gibi oluşturabilir ve transfer sezonlarında takviyeler yaparak gücünüze güç katabilirsiniz. Yıldız futbolcularla oynama fırsatı bulacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi Türk takımlarının yanı sıra dünyaca ünlü yüzlerce kulüp bulunmaktadır. Ayrıca onlarca zorlu turnuva ve şampiyona yer almaktadır. Dilediğiniz oyuncuları satın alarak hayalinizdeki takımı oluşturabilir ve heyecan verici maçlara çıkabilirsiniz. Mobil platformda spor oyunları arasında kendisine yer bulan Soccer Star 2020 Top Leagues, ücretsiz olarak erişebileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Soccer Star 2020 Top Leagues

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME
374.6 MB DOSYA BOYUTU

Zorlu maçlar yaparak şampiyon olmak için güçlü takımlara karşı mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.

Dünyaca ünlü futbol kulüplerinin yer aldığı zorlu turnuvalara katılarak nefes kesen maçlara çıkacağınız ve lig sıralamasında üst sıralara çıkmak için mücadele edeceğiniz Soccer Star 2020 Top Leagues, ücretsiz olarak sunulan ve 10 milyondan fazla oyun sever tarafından keyifle oynanan eğlenceli bir oyundur.

Heyecan verici müsabakaları ve zorlu turnuvaları ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, dilediğiniz oyuncuları transfer ederek hayalinizdeki takımı kurmak ve turnuvayı birinci bitirerek kupa kaldırmaktır. Dünyaca ünlü futbolculardan oluşan güçlü takımlara karşı mücadele ederek rakiplerinizi yenmek için yeni taktik ve stratejiler geliştirmelisiniz. Doğru dizilişi belirleyerek karşınızdaki takımın zayıf yönlerini tespit etmeli ve zaaflarından faydalanarak gol bulmalısınız.

Oyunda dünya devi onlarca takımın yanı sıra Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray gibi birçok Türk kulübü de yer almaktadır. Takımınızı seçerek kıran kırana maçlara çıkabilir ve ligde birinci olarak şampiyonluğa uzanabilirsiniz.

Hem Android hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan Soccer Star 2020 Top Leagues, spor oyunları arasında bulunan eşsiz bir futbol oyunudur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Soccer Star 2019 Top Leagues

    Futbol dünyasının yeni yıldızı olun.
  • Soccer Star 2022 World Cup Legend

    Dünya kupasında mücadele ederek güçlü rakiplerle nefes kesen maçlara çıkacağınız eşsiz bir oyundur.
  • New Star Soccer (NSS) APK

    NSS indir APK, en iyi mobil futbol oyunu New Star Soccer'ı oynamak isteyenlerin favori araması. Futbolcu yetiştirme imkanı veren Android oyunu ücretsiz!
  • Soccer Star 2020 APK

    Soccer Star 2020 APK Android futbol oyunu, Dünya Kupası maçlarına odaklanıyor. Mili takımlarla oynayabildiğiniz futbol oyununda kritik dokunuşlar yapıyorsunuz.
  • Total Soccer: Road to Glory

    Mobil cihazınızda gerçekçi bir spor deneyimi sizleri bekliyor.
  • Football Strike - Multiplayer Soccer

    Mobil platformda nefes kesici mücadeleye hazır olun.
  • Soccer Heroes 2019

    Kendi takımınızı kurarak çeşitli turnuvalara katılabileceğiniz eğlenceli bir menajerlik oyunudur.
  • Big Head Soccer

    Koca kafalı futbolcularla eğlenceli maçlar yapacağınız sıra dışı bir futbol oyunudur.